Veiligheidswaarschuwing The Coconut Collaborative kokosnootmelk yoghurtalternatief

The Coconut Collaborative kokosnootmelk

Er is een veiligheidswaarschuwing afgegeven voor The Coconut Collaborative kokosnootmelk yoghurtalternatief naturel beker 120 gram. Er is per ongeluk een partij op de markt terechtgekomen dat het allergeen melk bevat. Het product is daardoor ongeschikt voor mensen met een melkeiwitallergie.

Uit voorzorg haalt de leverancier, Uplegger Food Company GmbH, alle partijen terug. Het geldt voor het product The Coconut Collaborative kokosnootmelk yoghurtalternatief naturel beker 120 gram met alle THT-data.

Het product is bij enkele Plus Supermarkten verkocht. Klanten die het product gekocht hebben, kunnen de wikkel van de kokosnootmelk terugsturen naar: Plus Consumentenservice, Antwoordnummer 4200, 3500 VD Utrecht. Zij ontvangen het aankoopbedrag terug.

Consumenten met vragen hierover kunnen contact opnemen met Uplegger Food Company GmbH.

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
PLUS start met verkoop brood van gisteren

PLUS start met verkoop brood van gisteren

Om voedselverspilling tegen te gaan start PLUS met de verkoop van brood van gisteren. Brood van de versafdeling dat niet op de dag zelf verkocht wordt, kost een dag later 25 cent, 50 cent of 75 cent en is tot 11.00 uur te koop, herkenbaar door stickers en speciale borden bij de broodafdeling.

Meer vraag naar biologische melk

Meer vraag naar biologische melk

Volgens Wageningen University & Research groeide de biologische landbouw de afgelopen jaren. Jan Willem van den Berg, Sector specialist Agri bij ING Sector Banking, reageert op dit onderzoek. “Prijsbewuste consument kiest vaker voor biologische melk”.

PLUS breidt broodassortiment uit met dagvers biologisch brood

PLUS breidt broodassortiment uit met dagvers biologisch brood

Vanaf deze week breidt PLUS het broodassortiment uit met twee soorten dagvers biologisch brood. Het gaat om biologisch boerenwit-meergranen en biologisch boerenbruin-meergranen. Door haar biologische assortiment uit te breiden wil PLUS investeren in mens, dier en milieu.