Verpakkingsevent Empack Relatiedagen heeft focus op beleving

18 september 2017

Verpakkingsevent Empack Relatiedagen opent op 20 en 21 september de deuren in Evenementenhal Hardenberg. In combinatie met Technische Industriële Vakbeurs maken in totaal ruim 250 exposanten de opwachting. Daarnaast geven meer dan 50 gastsprekers interactieve seminars en informatieve lezingen. De combinatie van TIV en Empack Relatiedagen maakt een feit van het eerste samenwerkingsproject tussen Easyfairs en Evenementenhal.

Gastsprekers

Een belangrijk speerpunt is kennisdeling. Daarom lanceert de organisatie dit jaar maar liefst vier kennistheaters op de beursvloer. In totaal komen meer dan 50 gastsprekers aan het woord, waaronder Mark Oude Luttikhuis en Bart Oude Luttikhuis (DéDutch en het Foodatelier) over ‘Vernieuwing binnen verpakken, hoe pak je dit aan?”.

Daarnaast vinden in de overige 4 theaters lezingen plaats van onder andere Richard van der Linde (FTNON), Herbert ten Have (CEO Delft Robotics), Erik Pekkeriet (Senior Programmamanager Agro-Food Robotics bij Wageningen University & Research), Wouter de Heij (CEO TOP) en Eddie Mennen (Managing Director Yaskawa).

B2B Matchmaking Event

Nieuwe leads verzamelen is vaak belangrijkste reden voor een exposant om deel te nemen aan een vakbeurs. Aan de organisatie de taak om hier de juiste faciliteiten voor te bieden. Het B2B Matchmaking event speelt hier op in, doordat er een uitgebreid aanbod is qua exposanten en doordat het interactieve platform vooraf al de gelegenheid biedt om afspraken in te plannen.

Exposanten stellen zich in aanloop naar het event beschikbaar en bezoekers kiezen zelf de juiste deelnemers uit om de verpakkingsuitdagingen die zij hebben te bespreken. Uiteindelijk zorgt dit voor een win-win situatie tijdens de vakbeurs.

Combinatie met TIV

TIV 2017 start een dag eerder en wordt op dinsdag 19 september om 12.30 uur voor exposanten geopend. Tijdens deze openingsact werken vier vooraanstaande technologieën binnen de maakindustrie samen. Aansluitend gaat de beurs om 13.00 uur open voor bezoekers.

Empack Relatiedagen

Empack Relatiedagen vinden tegelijkertijd plaats met de Technische Industriële Vakbeurs. Kijk voor meer informatie over het programma en deelnemers op www.empackrelatiedagen.nl. Op 20 en 21 september is Evenementenhal Hardenberg geopend van 13.00 tot 21.00 uur. Bezoeken kan alleen met een toegangsticket door vooraf online in te schrijven. Met één toegangsticket kan men beide beurzen bezoeken.

Altijd op de hoogte blijven?