Vion neemt rundvleesslachterij Adriaens over

22 februari 2021 Redactie Vlees

Vion heeft het overnameproces van rundveeslachterij Adriaens in België succesvol afgerond. Het bedrijf begint met het integratieproces binnen de Vion Food Group. Alle medewerkers blijven binnen de Adriaens-organisatie.

Ronald Lotgerink, CEO van Vion: “In de afgelopen periode hebben we de overname voorbereid in nauwe samenwerking met het managementteam van Adriaens. We kunnen nu beginnen met onze gefaseerde aanpak om het bedrijf te integreren in de Vion Food Group, samen met onze Belgische organisatie en lokaal talent. We gaan samenwerken om vertrouwen in de markt op te bouwen.”

Betere spreiding

“Met de versterking van de rundvleeswerkzaamheden in België krijgen we een betere spreiding van onze werkzaamheden voor onze klanten in West-Europa. Samen met het team van Adriaens zullen we werken aan het bouwen van sterke relaties met boeren en klanten in deze belangrijke West-Europese regio voor rundvee,” zegt David De Camp, COO Beef bij Vion.

Vion

Vion is een internationaal foodbedrijf in vlees en plantaardige vleesvervangers met productielocaties in Nederland en Duitsland. De strategie van het bedrijf is gericht op de ontwikkeling van regionale ketens die zich onderscheiden en producenten en consumenten met elkaar verbinden in termen van kwaliteit en prijs.

 

 

 

Dit artikel verscheen eerder op: Vleesmagazine

Altijd op de hoogte blijven?