Voedselveiligheid & kwaliteit

Veiligheidswaarschuwing abrikozenpitten

1
© Erica
© Erica

Erica en Jacob de Hooy laten een veiligheidswaarschuwing uitgaan voor de abrikozenpitten. In een onderzocht monster abrikozenpitten is een zeer hoge waarde waterstofcyanide aangetroffen. Het eten van dit product kan gevaarlijk zijn voor de gezondheid. Beide winkelketens halen alle op de markt gebrachte partijen terug.

Zowel Erica als Jacob de Hooy verzoeken klanten dringend om de abrikozenpitten niet te consumeren maar terug te brengen naar de winkel. Daar krijgen klanten het aankoopbedrag terug.

© Jacob de Hooy
© Jacob de Hooy

Klanten die vragen over deze veiligheidswaarschuwing hebben kunnen contact op nemen met de winkel. Erica Kruiderijen is telefonisch te bereiken op 033 2535041, Jacob de Hooy op 072-5052744.

Lees ook:

Erica Kruiderijen haalt ‘giftige’ abrikozenpitten uit het schap ( )

Deel dit artikel

1 reactie op “Veiligheidswaarschuwing abrikozenpitten

  1. Pieter zegt:

    Mijn naam is Pieter, ik gebruik al meer dan 4 jaar bittere luchtgedroogde abrikozenpitten tegen uitgezaaide prostaatkanker omdat de medicijnen (casodex) niet meer of onvoldoende werkte de abrikozenpitten doen dat gelukkig wel al 4 jaar
    Maar nu nadat iemand zo stom is geweest om een half zakje abrikozen pitten op te eten met het gevolg dat hij met spoed in het ziekenhuis is opgenomen(gelukkig goed afgelopen) wordt het product onmiddellijk en direct uit de handel genomen! en daar sta ik dan met lege handen terug naar de medicijnen die onvoldoende werkte en waar ik ook nog invalide van werd! Dank je wel big pharma het is je uiteindelijk gelukt !!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *