‘Wake-Up Call’ tijdens symposium EVMI Food Top 100

1 mei 2014

DOETINCHEM - Ondernemers hebben een ‘Wake-Up Call’ nodig. Dat stellen Jan-Henk Bouman en Wim van Rooijen van Fountainheads. Zij spreken op het EVMI-symposium ‘Innoveren in de voedingsmiddelenindustrie’ op dinsdag 6 mei bij HAS Hogeschool in Den Bosch.

Ze bieden ondernemers een niet alledaagse kijk in de toekomst. Niet de grootste, sterkste of meest intelligente organisaties of organismen zullen overleven, maar diegenen die zich het snelst en het best aanpassen aan (nieuwe) omstandigheden of veranderingen, stellen zij.

Sneltreinvaart

‘Aanjagers’ Bouman en Van Rooijen geven in een sneltreinvaart een actueel overzicht van uiteenlopende trends en bewegingen. Waarom is innoveren belangrijk? Wat zijn de trends? Hoe pak je innovatie aan? Wat zijn de kansen van de open-source beweging? Wat is de toekomst van de deel-economie?

Inspiratieboost

De Fountainheads willen de bezoekers een inspiratieboost geven en ze 'enigszins gedesoriënteerd en prettig ongerust' achterlaten.

Beide heren sluiten het symposium af. Daarna maakt uitgever Jacqueline Wijbenga de EVMI Food Top 100 bekend en worden diverse awards uitgereikt.

Bekijk het hele programma, op 6 mei in Den Bosch

Lees ook:

Bekijk alle berichten over:

EVMI Food Top 100

Altijd op de hoogte blijven?