Wie staan er in de FavorFlav Food top 100 2019?

FavorFlav top 100 2019

Online foodmagazine FavorFlav presenteert op maandag 18 november de jaarlijkse FavorFlav Food Top 100. Op deze lijst staan mensen die bewezen bijdrage hebben geleverd als het gaat om het verrijken van de eetcultuur en -bewustzijn in Nederland. 

De FavorFlav Food Top 100 is ieder jaar  een bonte mix van (sterren)chefs, drankimporteurs, foodproducenten, restaurateurs, startups, culinair journalisten, merkenbouwers en andere belangrijke spelers uit de culinaire scene. Eerdere winnaars waren Jonnie & Thérèse Boer (2018), Joris Bijdendijk (2017) en de oprichters van de Foodhallen (2016).

De lijst wordt voor de vierde keer samengesteld door de redactie en lezers van het online foodmagazine FavorFlav. Lezers kunnen hun favoriete foodie of zichzelf nomineren door een korte motivatie te sturen naar FavorFlav. De uiteindelijke lijst wordt bekend gemaakt tijdens het jaarlijkse FavorFlav Food Top 100 diner op 18 november 2019 in het bijzijn van alle Top 100 genomineerden bij BAUT in Amsterdam.

 

Lees ook
Rotterdamse haven en foodies zijn de pest voor diepvries

Rotterdamse haven en foodies zijn de pest voor diepvries

Diepvries is even gezond en duurzaam als vers, vaak zelfs duurzamer en gezonder. Toch willen we er in Nederland niet aan. Foodlog zocht uit hoe dat komt. Door Bianca van der Ha - Foodlog “Diepvriesgroenten bevatten evenveel voedingsstoffen als onbewerkte groente en vers fruit,” valt te lezen op de website van het voedingscentrum. Daarmee is Tiny van...