Wiro Sterk nieuwe voorzitter VriesVers Platform

19 november 2019
Foto: Vriesvers Platform

Wiro Sterk is de nieuwe voorzitter van het VriesVers Platform. Tijdens de jaarvergadering op donderdag 31 oktober nam zijn voorganger Ruud Harmsen afscheid van deze functie. Ruud zat ruim tien jaar in het bestuur.

Wiro Sterk is een bekend gezicht voor het platform en ziet deze nieuwe baan als een uitdaging. “Het is een eer om als nieuwe voorzitter ‘ in dienst’ te zijn van het VriesVers Platform.’’ Wiro ambieert om het VriesVers Platform naar een attractiever niveau te brengen en hoopt door het koesteren van de vereniging een positieve bijdrage te blijven leveren aan de gezamenlijke ambitie van het bedrijf.

Niet  alleen Ruud Harmsen vertrok, ook Jacob Meijboom (Coop) nam na zes jaar afscheid van het bestuur. Daarnaast werd tijdens de jaarvergadering de eerdere toevoeging van Verena van Vilsteren (Salesmanager Retail Benelux Boermarke Desserts) bekend gemaakt.

Over het VriesVers Platform

Het VriesVers Platform is een vereniging van retailers, fabrikanten en andere stakeholders binnen het segment ‘VriesVers’, ook wel diepvriesproducten genoemd. Het platform beschikt over ruim zestig leden, waarmee de markt voor een groot deel vertegenwoordigd is. De vereniging heeft als doel om het imago van VriesVers producten te versterken. Zo hopen ze dat er meer producten verkocht worden. De concrete doelstelling wordt ook wel benoemd als ‘VriesVers moet harder groeien dan de markt’.

 

Altijd op de hoogte blijven?