Yogho!Yogho! lanceert plantaardig alternatief

YoghoYogho

Yogho!Yogho! brengt een plantaardig alternatief voor zuiveldrank op de markt. Soja vormt de basis van de nieuwe drank. De yoghurtdrankproducent wil hiermee een jonge doelgroep aanspreken.

De plantaardige Yogho!Yogho! is een sojadrank en heeft een Nutri-Score A. De drank bevat volgens de yoghurtdrankproducent geen suiker en gluten, maar wel veel calcium en proteïne. Er zijn drie smaken:  Strawberry Marshmallow, Banana Candy en Blueberry Muffin.

Met drie nieuwe smaken, een vrolijke verpakking en een suikervrije receptuur wil Yogho!Yogho! een jonge doelgroep en haar ouders kennismaken met plantaardige alternatieven voor zuiveldrank. “Er is momenteel geen merk in het schap van plantaardige alternatieven voor zuivel dat zich echt richt op een jonge doelgroep en haar ouders”, zegt Arjanneke Teeuw, CEO van Yogho!Yogho!.

Voor de verpakking heeft Yogho!Yogho! gekozen voor de kartonnen drankverpakking Tetra Brik® Aseptic 1L Edge met een dop gemaakt van plantaardige materialen. De plantaardige doppen moet de CO2-impact van de verpakkingen verkleinen. Daarnaast is de verpakking volledig recyclebaar.

Geen nieuws meer missen van BeverageNL? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke twee weken het laatste nieuws in je mail.

Inschrijven nieuwsbrief

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Meer over
Lees ook
Nog geen groen licht voor overname Imperial en Stegeman

Nog geen groen licht voor overname Imperial en Stegeman

Oktober 2021 kondigde What’s Cooking?, destijds nog Ter Beke, aan Imperial en Stegeman over te willen nemen. Nu, maart 2023, wacht het bedrijf nog altijd op goedkeuring van de Nederlandse en Belgische mededingingsautoriteiten.

Voedingsmiddelenindustrie in de media | Week 10-2023

Voedingsmiddelenindustrie in de media | Week 10-2023

Frankrijk neemt maatregelen tegen stijging voedselprijzen, de toekomst van algen in voeding en Louise Fresco over het stikstofprobleem. Wat lazen we afgelopen week over de branche? Een greep uit de media.

Voedingsmiddelensindustrie in de media | Week 8-2023

Voedingsmiddelensindustrie in de media | Week 8-2023

Vleesvervangers van suikerbiet, interview met Foodello en de productie van plantaardig eiwitpoeder. Wat lazen we afgelopen week over de branche? Een greep uit de media.