Yogho!Yogho! lanceert plantaardig alternatief

25 oktober 2022 Redactie BeverageNL

Yogho!Yogho! brengt een plantaardig alternatief voor zuiveldrank op de markt. Soja vormt de basis van de nieuwe drank. De yoghurtdrankproducent wil hiermee een jonge doelgroep aanspreken.

De plantaardige Yogho!Yogho! is een sojadrank en heeft een Nutri-Score A. De drank bevat volgens de yoghurtdrankproducent geen suiker en gluten, maar wel veel calcium en proteïne. Er zijn drie smaken:  Strawberry Marshmallow, Banana Candy en Blueberry Muffin.

Met drie nieuwe smaken, een vrolijke verpakking en een suikervrije receptuur wil Yogho!Yogho! een jonge doelgroep en haar ouders kennismaken met plantaardige alternatieven voor zuiveldrank. “Er is momenteel geen merk in het schap van plantaardige alternatieven voor zuivel dat zich echt richt op een jonge doelgroep en haar ouders”, zegt Arjanneke Teeuw, CEO van Yogho!Yogho!.

Voor de verpakking heeft Yogho!Yogho! gekozen voor de kartonnen drankverpakking Tetra Brik® Aseptic 1L Edge met een dop gemaakt van plantaardige materialen. De plantaardige doppen moet de CO2-impact van de verpakkingen verkleinen. Daarnaast is de verpakking volledig recyclebaar.

Geen nieuws meer missen van BeverageNL? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke twee weken het laatste nieuws in je mail.

Inschrijven nieuwsbrief
Dit artikel verscheen eerder op: BeverageNL

Altijd op de hoogte blijven?