Zakendoen met Libanon

21 november 2016

Interesse in zakendoen met Libanon of ervaringen delen over zakendoen met het Midden-Oosten? Food Valley NL en StartLife ontvangen op 23 november in Wageningen een team van het Libanese bedrijf Berytech en een vertegenwoordiger van de Nederlandse ambassade.

De bedoeling is om in Libanon een incubator op te zetten op het terrein van landbouwtechnologie, alsmede een food innovation cluster, meldt Food Valley NL.

Libanon is van oudsher altijd erg ondernemend geweest, stelt Food Valley NL. Voor vele Europese bedrijven is het een goede gateway tot de MENA-regio gebleken.

Inhoudelijke input

Het Libanese Berytech zoekt inhoudelijke input om een duidelijker beeld te krijgen van de grootste uitdagingen die ervaren worden in het contact met het Midden-Oosten en waar start-ups op zouden kunnen inspelen.

Tevens zoekt Berytech gevestigde bedrijven die willen participeren in het project, in verschillende rollen, zoals adviseur of investeerder.

Cross-over

Focus van de samenwerking wordt een cross-over tussen engineering en ICT (de sterktes van Berytech) en toepassingen in Agro en Food.

Voor Nederlandse bedrijven biedt dit project nieuwe toegang tot technologische oplossingen op het gebied van landbouw en toegang tot een nieuw netwerk in Libanon dan wel het Midden-Oosten.

Interesse? Stuur een mail naar: info@foodvalley.nl

Lees ook:

Altijd op de hoogte blijven?