Zwanenberg en Struik melden fusieplannen bij ACM
Vleesproducent Zwanenberg Food Group en soepen- en sauzenproducent Struik Foods melden fusieplannen bij de Autoriteit voor Consument en Markt.
Eerder berichtten we al over de fusiegesprekken die de familie Van der Laan, eigenaar van Zwanenberg, voerde met de familie Van Drie. Zwanenberg is de grootste van de twee, en produceert vooral houdbaar vlees en sauzen. Gezamenlijk zouden de bedrijven een omzet kunnen genereren van zo’n €600 miljoen.
Meer over
Lees ook
Zwanenberg Food Group gaat productielocatie Voorthuizen sluiten
In 2023 wil Zwanenberg Food Group de productielocatie in Voorthuizen sluiten. De productie van knakworst en soepen vindt voortaan plaats in Oss, waar de productielijnen worden uitgebreid. Reden is de stijging van de productiekosten, zoals grondstoffen, energie en verpakkingen.
Zwanenberg Food Group honderdste stakeholder Samen Tegen Voedselverspilling
Zwanenberg Food Group heeft zich aangesloten als stakeholder bij Samen Tegen Voedselverspilling. Deze stichting zet zich in tegen voedselverspilling. Ook Zwanenberg Food Group draagt zijn steentje bij door onder andere reststromen te verwerken tot soepen en sauzen.
Zwanenberg sluit vestiging Almelo tijdelijk
Regio Twente is een van de 'hotspots' voor corona. Dat is ook merkbaar bij Zwanenberg Food Group. De organisatie ziet het aantal coronagevallen in de locatie aan de Sluisweg in Almelo toenemen. Daarom heeft Zwanenberg Food Group besloten deze productievestiging tien dagen te sluiten. De activiteiten liggen tot maandag 16 november stil.