Zwanenberg sluit vestiging Almelo tijdelijk

9 november 2020
Foto: Pixabay

Regio Twente is een van de 'hotspots' voor corona. Dat is ook merkbaar bij Zwanenberg Food Group. De organisatie ziet het aantal coronagevallen in de locatie aan de Sluisweg in Almelo toenemen. Daarom heeft Zwanenberg Food Group besloten deze productievestiging tien dagen te sluiten. De activiteiten liggen tot maandag 16 november stil. 

"Sinds maart van dit jaar hanteert Zwanenberg in alle fabrieken een streng coronamaatregelenprotocol dat is gebaseerd op de RIVM-voorschriften"laat Zwanenberg Food group weten in een persbericht. "Gezien het beperkte aantal coronagevallen heeft dit tot medio oktober effectief gewerkt. De recente regionale ontwikkeling heeft ons doen besluiten deze week twee maal al onze medewerkers (in samenspraak met de GGD) te laten testen. Wij hebben daarbij vastgesteld dat onder onze collega’s, die overigens geen symptomen hadden, sprake is van een verhoogd aantal besmettingen. 

Zwanenberg verwacht dat de tijdelijke sluiting beperkt kan leiden tot leveringsproblemen voor de klanten. De organisatie staat in contact staan met de GGD omtrent de verdere ontwikkelingen.

Bron: Zwanenberg

 

Dit artikel verscheen eerder op: Vleesmagazine

Altijd op de hoogte blijven?