Innoveer voor meer! Bied gezonde eetmomenten voor de hele dag

Beneo

 

‘s Morgens het ontbijt vervangen door een snelle snack, een handige hap in plaats van een uitgebreide lunch, en ‘s middags een voedend tussendoortje,… De moderne consument eet de hele dag door en zoekt hierbij naar de meest gezonde oplossingen. Speel hier handig op in met een lunch trommel boordevol gezonde producten voor de hele dag.

Eetgewoonten zijn afhankelijk van de levensstijl van de moderne mens. In tijden waarin werk en privé in elkaar doorlopen, en we van de ene verplichting naar de andere hollen, is er vaak geen tijd om 3 maal per dag uitgebreid te eten.  Het resultaat? Mensen zijn op zoek naar voedzame producten die hun gezond door de dag heen loodsen. Gezond, ja zeker, want met dit veranderde eetpatroon wil de consument zeker niet inboeten op de nutritionele meerwaarde. Lees meer over deze trend.

Gebrek aan energie voor de hele dag is een wereldwijd fenomeen. Snacks die een gebalanceerde boost geven, zijn dus aantrekkelijker dan ooit. En door je producten te ontwikkelen met BENEO’s functionele ingrediënten zijn gezondheidsclaims binnen handbereik. Zo is bijvoorbeeld Palatinose™ een stabiele bron van energie uit koolhydraten van natuurlijke oorsprong die glucose op een gelijkmatige manier vrijgeeft in het lichaam. Deze trage opname voorkomt sterke pieken en dalen in het energieniveau doorheen de dag. Vaarwel “sugar high”.

Sinds de pandemie snacken consumenten meer dan ooit. Anderzijds zijn ze zich toch steeds meer bewust van de belangrijkheid van gezondheid en immuniteit; en dit vertaalt zich in hun voeding keuzes. Mensen zijn op de hoogte van verschillende soorten suikers en koolhydraten en gaan op zoek naar oplossingen die beantwoorden aan hun zoektocht naar een goede gezondheid. En voor velen van hen geldt dat plantaardige ingrediënten hierbij helpen, deze worden gezien als goed voor het lichaam.

Vind inspiratie in BENEO’s product concepten met een waaier aan oplossingen. Gezonde lunch? Geen probleem, neem een instant soep met trage koolhydraten die ook nog eens extra is verrijkt met plantaardige vezels. Snel klaar, smaakvol en gezond. Zin in wat meer? Doe er een broodje bij, nu ook glutenvrij. Handig voor een snelle en voedzame lunch. Heb je even een dipje? Probeer dan fris en fruitig water met Palatinose™. Vermijd een suikerrijke energie drank of sugar-rush, maar geniet wel van een natuurlijke verfrissing om er weer even tegen te kunnen!

 Van jouw lab naar de bewuste consument, met BENEO’s ingrediënten. Lees meer.