Meld je nu aan voor Empack 2021

empack

BEDRIJFSINFORMATIE - Alle seinen staan op groen om jou te ontvangen tijdens Empack op 8 en 9 september 2021 in Brabanthallen ’s-Hertogenbosch. En jij kan daarbij zijn. Als lezer van EVMI kan jij met code 1503 gratis registreren via deze link. Lees hier meer over de beurs.

Empack is als verpakkingsvakbeurs uitgegroeid tot de grootste van de Benelux en vindt plaats op 8 & 9 september 2021 plaats in Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch. In een dynamische en bewegende sector zoals die van de verpakkingstechnologie, loont het om de vinger aan de pols te houden en te weten welke trends, problemen en kansen actueel zijn. Empack biedt je een uitgebreid programma aan om jouw kennis up-to-date te houden. Profiteer van talloze tips en tricks om jouw bedrijf een boost te geven met het advies van gerenommeerde sprekers en specialisten op de beursvloer. Je gaat zonder twijfel vol inspiratie terug naar je werkplek om jouw bevindingen toe te passen in praktijk.

De verpakkingsindustrie blijft innoveren. Maar hoe blijf jij op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van verpakkingen? Interessante informatie op het gebied van verpakkingen, verpakkingsmaterialen, verpakkingen technologieën en verpakking services bundelen wij op deze pagina. De actuele onderwerpen zullen worden uitgelicht tijdens Empack 2021. 

Verpakkingen zijn er in allerlei soorten en maten. Bij Empack maken we grotendeels onderscheid in een tweetal verpakkingsuniversums. Enerzijds zijn consumentenverpakkingen de typische merkverpakkingen die je in supermarkten aantreft. Dozen, flessen, dienbladen, buizen, zakken, kuipen, blikjes, zakjes, spuitbussen et cetera. Maar totdat deze producten in de winkelschappen komen, worden ze verpakt in industriële verpakkingen, dan wel  in golfkartonnen dozen, op pallets gewikkeld, of als bulkproducten in kisten, zakken of drums.

Als er één industrie is die continu wordt uitgedaagd, dan is het die van verpakkingen. De trends volgen zich in rap tempo op. Door veranderende regelgeving, nieuwe technieken, hevige concurrentie in het schap en een steeds kritischer wordende consument gaan de ontwikkelingen razendsnel. Vraagstukken die we tijdens Empack aan de haak stellen zijn bijvoorbeeld: 

  • Wat gebeurt er op beleidsniveau rondom verpakken in zowel Nederland, Europa als wereldwijd?

  • Waar moet je bij de optimalisatie van jouw verpakkingsproces rekening mee houden op de korte, maar zeker ook lange termijn?

  • Wat zijn de mogelijkheden en trends in herbruikbare verpakkingen?

  • Wat zijn de randvoorwaarden om tot een duurzame herbruikbare verpakking te komen?

  • Welke rol speelt COVID-19 in het  economische klimaat? En leidt dit tot stagnatie van duurzame ontwikkelingen?

Waarom Empack bezoeken?

  • Het is de verpakkings-thuisbasis voor nieuwe producten, kennis en connecties

  • Het is de #1 jaarlijkse ontmoetingsplek voor de nationale verpakkingscommunity waar bezoekers verpakkingsmachines en -technologieën van dichtbij bekijken ervaren en beleven

  • Ongeëvenaarde netwerkmogelijkheden waarin je actuele trends bespreekt met jouw collega’s en toonaangevende leveranciers kunt ontmoeten

  • Een kwalitatief hoogstaand conferentie programma met stimulerende panel discussies en actuele debatten

empack