Nieuwbouw zonder dat u er zelf een dagtaak aan heeft

willy-naessens2

Bouwgroep Willy Naessens bouwde met prefab beton al duizenden nieuwe bedrijfspanden voor kleine en middelgrote ondernemingen. Omdat Willy Naessens alle processen die essentieel zijn voor de bouw in eigen beheer heeft zijn de planning en de kwaliteit altijd gewaarborgd.  

Met Willy Naessens kiest u voor een ideaal bouwsysteem. In constructie en in uitstraling. Prefab beton is namelijk degelijk, duurzaam, brandveilig en heeft een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Het is geschikt voor tal van toepassingen, zelfs de opslag van gevaarlijke stoffen. Daarbij heeft prefab beton een gunstige prijs/kwaliteitverhouding en omdat er snel mee gebouwd kan worden bent u minder kwijt aan bouwrente.

Zee aan kennis

Willy Naessens heeft de omvang van een multinational, maar het hart van een familiebedrijf. Als opdrachtgever profiteert u hierdoor van de prettige combinatie van volume, zekerheid en toegankelijkheid. Er werken specialisten met jarenlange ervaring en een zee aan kennis die zich graag inzetten voor uw project. Ze kunnen bijvoorbeeld zorgen voor een nauwkeurige begroting in de ontwerpfase. Dit weerspiegelt zich in de reeds meer dan 7.500 realisaties.

Alles in eigen beheer

Alle processen die essentieel zijn voor de bouw van uw project, beheren ze bij Willy Naessens zelf. Van ontwerp, constructie, grondwerk, transport en montage tot en met de totale productie van alle prefab betonelementen. Zowel de kwaliteit als de planning van de bouw zijn hierdoor gewaarborgd.

Een pand op maat

Bouwgroep Willy Naessens heeft een eigen tekenafdeling, die op basis van uw wensen een even fraaie als kostenefficiënte oplossing uitdenkt. Vervolgens zorgen de eigen constructeurs voor een gebouw dat uw organisatie op het lijf geschreven is. Alle materialen hiervoor worden al jaren in eigen huis geproduceerd: betonwanden, holle kanaalplaten, kolommen en balken in gewapend of voorgespannen beton, TT-dakplaten, maar ook speciale elementen op maat. Voor de productie en opslag hiervan beschikt de bouwgroep over meer dan 100.000 m² productieruimte en 150.000 m² opslagterrein.

optimaal functioneert. Transwinaton, de interne transportafdeling van Willy Naessens verzorgt volledig het deskundig transport van de betonelementen naar de bouwplaats.
Ook daar laat de bouwgroep overigens niets aan het toeval over. Omdat de kwaliteit van een gebouw valt of staat met een vakkundige montage zet Willy Naessens hiervoor eigen montagekranen, hoogwerkers en montageploegen in. Als opdrachtgever bent u zodoende verzekerd van snelheid en kwaliteit.

Wat goed is, goed houden

Staat uw nieuwe bedrijfspand dan kunt u overigens nog steeds op Willy Naessens blijven rekenen. De eigen service- en onderhoudsploegen van de bouwgroep houden het pand namelijk met plezier voor u in topconditie. Jaar, na jaar, na jaar. Zelfs hier heeft u met Willy Naessens dus weinig omkijken naar.

Meer informatie?
Ook met al uw opmerkingen en vragen kunt u terecht bij één adres: Willy Naessens Industriebouw Nederland, tel. 085 - 27 37 230 of stuur een mail naar info@willynaessens.nl