Pronomar draagt bij aan hygiëne maatregelen rondom COVID-19

26 oktober 2020


BEDRIJFSINFORMATIE - De voedingsmiddelenindustrie is een van de branches waar hygiëne aan zeer strikte eisen gebonden is. Helemaal sinds de komst van het COVID-19 virus kent dit een nieuw hoogtepunt en worden bedrijven geacht alle richtlijnen en voorschriften voor hygiëne aan te scherpen. Zo merkt Pronomar, leverancier van droogsystemen, een toenemende interesse van voedingsmiddelenbedrijven sinds de intrede van het coronavirus. 

 "Je ziet dat bedrijven naar allerlei manieren zoeken om de hygiëne binnen hun organisatie te verbeteren. Het goed wassen, drogen en luchten van bedrijfskleding is daar natuurlijk een wezenlijk onderdeel van. Als kleding te lang vochtig blijft door condens of transpiratie, gaan bacteriën zich hierin nestelen en vergroten zo de kans op ziektes en besmettingen.” aldus Loran Broekmans, Sales Manager Food. Pronomar levert al geruime tijd droogsystemen aan organisaties binnen de levensmiddelenindustrie om hun kleding tijdig en grondig te drogen. Werken in comfortabele en droge kleding bevordert bovendien de weerstand van de werknemers en verlaagt de vatbaarheid op ziektes.

Altijd op de hoogte blijven?