Richt je pijlen op de groeiende zilveren generatie

beneo

BEDRIJFSINFORMATIE | Dat de bevolking steeds ouder wordt, is geen verrassing meer. Maar spelen jouw productinnovaties al in op hun specifieke noden? Deze consumenten willen blijven genieten van het leven en weten dat gezonde voeding hierbij een handje kan helpen.

Seniors als minder actief beschouwen is niet meer van deze tijd. Deze generatie kiest voor een actief en fijn leven, in hun eigen ritme. Ze streven ernaar de dagelijkse activiteiten waar ze van genieten verder te zetten. Consumenten kennen de invloed van voeding op de gezondheid en door slimme keuzes te maken, hopen ze ouderdomskwaaltjes te ontlopen en zo de beste versie van zichzelf te blijven. Met de leeftijd verlaagt de tolerantie voor glucose en verhoogt de kans op diabetisch. Ontdek hoe onze ingrediënten een onderdeel van de oplossing kunnen zijn.

Van een gezonde spijsvertering tot evenwichtige energie, BENEO’s functionele ingrediënten bieden een breed gamma aan voordelen die zich richten op de noden van de 60-plusser. Palatinose™ is een stabiele bron van energie uit koolhydraten, die op een gelijkmatige manier worden vrijgegeven in het lichaam. Deze trage opname voorkomt een plotse stijging van de bloedsuikerspiegel. Zo help je de consument op weg naar een gezonde levensstijl, doorheen de jaren.  

Met het ouder worden, verhoogt het bewustzijn rond gezondheid en de huidige pandemie bracht daarbij het thema immuniteit sterker onder de aandacht. Onze prebiotische vezels kunnen hun steentje bijdragen aan het verzorgen van het afweersysteem. Hiermee raak je een belangrijke snaar bij de bewuste consument.

Een lekker toetje? Ja hoor, dat kan nog steeds! Deze consumenten blijven genieten van het leven en slaan dit lekkers niet graag over. Er is immers geen betere manier dan jezelf af en toe te trakteren met een zoete zonde. Geef lekkernijen een gezonde toets en creëer een win-win combinatie. Ontdek deze nostalgische poeder mix voor pudding en vind jouw inspiratie voor productinnovatie voor de iets oudere levensgenieters. Download het recept en ontdek meer consumenten inzichten.