School uw personeel, gratis, online bij Espera

espera

BEDRIJFSINFORMATIE - Wegens groot succes van de Espera’s Digital Days, met diverse online webinars, start Espera dit jaar wederom met gratis online webinars en webclasses. Flexibel, informatief, digitaal, kosteloos en helemaal georiënteerd op het wegen en etiketteren in de foodindustrie.

Helaas vervallen in de eerste helft van 2021 de fysieke beurzen zoals de Interpack en de Empack. Wel kunt u, en uw personeel, op uw eigen locatie, digitaal, deelnemen aan een Nederlandstalige webclass of aan een van de webinars  in het Engels. 

De Engelstalige webinars van de DIGITAL WEEK zijn op 10 en 11 maart. Deze geven ons de gelegenheid om met u in contact te komen en u de nieuwste toepassingen, technologieën en projectrealisaties rondom het ESPERA productportfolio te presenteren. Thema’s die aan bod komen zijn bijvoorbeeld:

  • Wat kan een voedselverwerker doen om zijn machineprestaties te verbeteren met betrekking tot kwaliteitsaspecten, doorvoercapaciteit en machinebeschikbaarheid? Dit alles zal worden gepresenteerd tijdens onze OEE-sessie, die geheel in het teken staat van Overall Equipment Efficiency in de productieomgeving.
  • Het internet van de dingen (IoT) zal de productieomgeving in de komende jaren ingrijpend veranderen. Wat kunnen we op korte termijn verwachten met betrekking tot deze digitale technologieën? Wat zijn de lange termijn benaderingen voor een digitale productie.

De webclasses zijn in het Nederlands. Om de 10 minuten start een webclass over de nieuwste Espera-NOVA. Met deze machine durft Espera een enorm hoge uptime te garanderen.

Eén van de belangrijkste ontwikkelpunten voor deze machine was dan ook: welke aanpassingen er ook doorgevoerd werden, het mocht NOOIT ten koste gaan van de betrouwbaarheid van de etiketteermachine.

Op het statusscherm is een visualisatie van de algehele machinestatus te zien, met voorspellend onderhoud én preventieve service maatregelen. Aankomende onderhoudstopics worden op urgentie vermeld. De onderhoudsmaatregelen worden weergegeven, samen met het onderdeel en artikelnummer. Daarnaast wordt er een onderhoudsinterval alarm gegeven met een geïntegreerde assistent functie, waarbij het productie- of onderhoudsteam een melding krijgt. Hierdoor is de Espera NOVA altijd in topconditie als uw versproducten geëtiketteerd moeten worden.

Wilt u een webinar volgen? Stuur een e-mail naar espera@espera.nl

Wilt u een webclass volgen? Schrijf u dan in via https://www.esperawebclass.nl/ 

OVER ESPERA

ESPERA-WERKE GmbH uit Duisburg (D) is al meer dan 90 jaar een toonaangevende fabrikant van geavanceerde weeg-, uitprijs- en etiketteersystemen. Als familiebedrijf van de derde generatie stelt ESPERA regelmatig de norm in de branche. "Nieuwe technologieën die een toegevoegde waarde bieden voor de gebruikers gaan ons aan het hart", zegt Eigenaar en Managing Director Dr. Ing. Marcus Korthäuer. 

De machines van ESPERA worden voornamelijk ingezet in de foodindustrie bij industriële verpakkers van verse levensmiddelen zoals vlees, kip, vis, kaas, maaltijden, brood, groente en fruit. Daarnaast heeft Espera klanten in de overige food en non-foodindustrie. De distributie en service van ESPERA-machine- en software-oplossingen vindt plaats via een wereldwijd netwerk van dochterondernemingen en distributiepartners. 

ESPERA-NEDERLAND is, als 100% dochter van het Duitse moederbedrijf Espera-Werke, al bijna 45 jaar verantwoordelijk voor de Nederlandse markt. Vanuit Eindhoven wordt door een team van 20 personen de marketing, verkoop en service in Nederland verzorgd.