Slimme koolhydraten, een slimme keuze.

beneo

BEDRIJFSINFORMATIE - Het doel van een doorsnee consument bij het inladen van de wekelijkse winkelkar? Dat is duidelijk. De aandacht ligt meer dan ooit op gezondheid en het immuunsysteem. Claim hun aandacht met slimme ingrediënten.

Gezond en evenwichtig leven gaat hand in hand met de voeding die we dagelijks kiezen. Het liefst genieten we van elke maaltijd op ons menu in de wetenschap dat we ons lichaam voeden met gezonde ingrediënten. Maar dat is nog niet alles. Want in onze vaak hectische levensstijl zien we graag hapklare oplossingen die hieraan tegemoet komen. BENEO biedt slimme keuzes die zorgen voor een gezonde boost in uw ingrediëntenlijst. Lees er meer over en bekijk het webinar over de sleutelrol die slimme koolhydraten hierin kunnen spelen.

Functionele ingrediënten zoals trage koolhydraten zetten de consument op de goede weg.  PalatinoseTM is de gamechanger die een gezondere levensstijl ondersteunt. Palatinose™ is een stabiele bron van energie uit koolhydraten van natuurlijke oorsprong die glucose op een gelijkmatige manier vrijgeeft in het lichaam. Deze trage opname voorkomt sterke pieken en dalen in het energieniveau doorheen de dag. Vaarwel “sugar high”. En het resultaat volgt, van duurzame energie tot verbeterde vetverbranding.  

We evolueren van een “on-the-go” naar een “always-on” levensstijl. In privé- en werkleven houden we steeds verschillende balletjes in de lucht. En waar haal je in dat geval beter energie uit dan een snelle snack? Niet zomaar een tussendoortje, maar een gezonde feel-good oplossing. PalatinoseTM opent deuren voor nieuwe producten die aan deze vraag tegemoetkomen. 

PalatinoseTM wordt verkregen uit suikerbiet. Dat maakt dit ingrediënt 100% vegan, kosher en halal. Dankzij zijn milde, natuurlijke smaak en samenstelling kan het naadloos geïmplementeerd worden in verschillende toepassingen zoals zuivel, gebak en dranken die aan de huidige behoeften van de consument voldoen.

Gebruik deze wetenschap voor je volgende productlancering en vind je inspiratie in BENEO’s webinar. Hier wordt getoond hoe langzaam vrijgegeven koolhydraten gunstig zijn voor verschillende consumentengroepen. Onderzoek toont aan dat hoge bloedglucosewaarden kunnen leiden tot grotere klachten bij Covid-19 patiënten. Maak in 30 minuten kennis met de vele mogelijkheden voor productinnovatie en ondersteun de consument bij zijn keuze voor een gezonde levensstijl. Schrijf je hier in voor het webinar.