Willy Naessens heeft met prefab beton al duizenden bedrijfspanden gerealiseerd

colfridis londerzeel

Willy Naessens heeft met prefab beton al duizenden bedrijfspanden gerealiseerd voor kleine en middelgrote ondernemingen. Van kantoren en distributiecentra tot opslagruimtes voor gevaarlijke stoffen. Sinds 2015 is het Belgische familiebedrijf ook in Nederland actief en inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandse bouwindustrie.

De specialist in het bouwen van bedrijfshuisvesting staat voor een uniek bouwconcept in prefab beton: structureel, esthetisch en waardevast. Prefab beton is geschikt voor tal van toepassingen en levert daardoor, al dan niet in combinatie met staal, een multifunctioneel eindresultaat op. Daarnaast is het degelijk, flexibel, brandveilig en duurzaam. Door de massa kan het de temperatuur voor lange tijd vasthouden waardoor het in staat is een constant klimaat te realiseren.

Unieke werkwijze

De Willy Naessens Groep kenmerkt zich door zijn Verticale Integratie. Alle essentiële aspecten binnen een bouwproces worden door ons volledig zelf beheerd. Van ontwerp, constructie, grondwerk, transport en montage tot en met de totale productie van de prefab betonelementen. U zit met de bron aan tafel, waardoor u volledig wordt ontzorgd en een overzichtelijk bouwproces vanzelfsprekend is.

Optimalisatie van begin tot eind

Willy Naessens Nederland nodigt u uit om vroeg aan tafel te schuiven met onze specialisten. Wij denken graag met u mee vanaf het begin. Zo kunnen wij u in een vroeg stadium budgetzekerheid, planningszekerheid en haalbaarheid garanderen. Wij zijn meer dan alleen een bouwer, wij zijn uw partner waardoor optimalisatie zal plaatsvinden van begint tot eind

Kwaliteit

In deze tijd worden er hoge eisen gesteld aan de kwaliteit van nieuwe bedrijfspanden. Wet- en regelgeving ten behoeve van brandveiligheid en voedselveiligheid wordt steeds belangrijker. Door de kwaliteit van ons eigen product, voldoet Willy Naessens aan deze eisen. In combinatie met de flexibiliteit van het concept, sluiten we aan bij de wensen van de klant. Wij geloven in ons product en passen het aan als de omstandigheden daarom vragen.

De Willy Naessens Group heeft de omvang van een multinational, maar het hart van een familiebedrijf. Een prettige combinatie van volume, zekerheid en toegankelijkheid.