Wij zijn Willy!

willy-naessens1

Het is haast niet meer te missen; het rood, wit en blauw in de borden en containers van Willy Naessens Industriebouw. In 2015 besloot de Belgische betonbouwer zich ook in Nederland te positioneren, waar zij inmiddels niet meer weg te denken is uit de bouwindustrie.

Willy Naessens Nederland is specialist in het bouwen van bedrijfshuisvesting en staat voor het perfecte bouwconcept in prefab beton: degelijk, esthetisch en waardevast. Hiermee bespelen zij de markt. De Willy Naessens Group heeft met prefab beton al duizenden nieuwe bedrijfspanden gerealiseerd voor kleine en middelgrote ondernemingen. Van kantoren en distributiecentra tot opslagruimtes voor gevaarlijke stoffen.

Verticale integratie

De Willy Naessens Group kenmerkt zich door de unieke werkwijze: “Verticale integratie”. Dit houdt in dat Naessens alle essentiële aspecten binnen een bouwproces zelf beheert en begeleidt. Van ontwerp, engineering, grondwerk, transport, montage tot en met de totale productie van de prefab betonelementen. Hierdoor wordt een overzichtelijk bouwproces gegarandeerd, waarin kwaliteit en planning zijn gewaarborgd.

Deze verticale integratie is het onderscheidend vermogen van de Willy Naessens Group. U zit bij de bron van het product aan tafel. Naast de gunstige prijs/kwaliteitsverhouding van prefab beton, maakt de verticale integratie dat Naessens een concurrerende partij is om mee samen te werken.

Slim vanaf het begin

De werkwijze maakt het mogelijk om vroeg aan tafel te schuiven bij een klant. Doordat Naessens alle specialistische kennis in eigen huis heeft kunnen zij meedenken vanaf de eerste penstreep op papier. Hierdoor vindt optimalisatie plaats van begin tot eind. De vroegtijdige betrokkenheid zorgt er daarnaast voor dat in een vroeg stadium een prijsraming kan worden afgegeven die u vroegtijdige budgetzekerheid en planningszekerheid biedt.

Kwaliteit

Prefab beton is geschikt voor tal van toepassingen en levert daardoor, al dan niet in combinatie met staal, een multifunctioneel eindresultaat op. Het is flexibel, brandveilig en heeft een lange levensduur. Bijkomend voordeel is de duurzaamheid. De grote massa zorgt ervoor dat de tempratuur goed te reguleren is, waardoor deze constant kan blijven. Al deze kenmerken maken dat het product voldoet aan de wet- en regelgeving en uiterst geschikt is voor tal van toepassingen.

Naast wet- en regelgeving worden steeds meer eisen gesteld aan de bouwsnelheid en de werkwijze. Willy Naessens blijft zich ontwikkelen en investeert hierin. Zo werd onlangs een nieuwe heimachine aangeschaft om niet afhankelijk te zijn van de markt, maar wel de klant te kunnen blijven bedienen.

Familiebedrijf

Willy Naessens heeft de omvang van een multinational, maar het hart van een familiebedrijf. Als opdrachtgever profiteert u hierdoor van de prettige combinatie van volume, zekerheid en toegankelijkheid. Er werken specialisten met jarenlange ervaring en een zee aan kennis die zich graag inzetten voor uw project. Dit weerspiegelt zich in de reeds meer dan 7.500 realisaties.

Meer informatie? Bezoek www.willynaessens.nl