Bedrijfsinformatie

IJstest - bedrijfsinformatie5

Maecenas ac viverra lacus. Praesent malesuada massa ac ipsum euismod vehicula. Morbi quis aliquet odio. In in diam et quam sollicitudin vehicula quis in nunc. In egestas tortor tortor, eu pulvinar leo tempus nec. Cras a tortor vel ligula pretium consequat. In consectetur quis tellus ut tempus. Curabitur vitae ante suscipit ex malesuada fermentum. Praesent faucibus pharetra lacinia. Suspendisse efficitur rhoncus turpis fermentum finibus.Mauris imperdiet, sapien molestie lacinia rhoncus, odio lectus pretium nulla, at laoreet risus metus in ipsum. Vivamus nec mi magna. Nam pellentesque massa a nunc...

IJstest - bedrijfsinformatie4

Nunc metus leo, rhoncus tristique dui sit amet, dignissim blandit justo. In diam massa, faucibus eu massa pharetra, dapibus euismod felis. Integer bibendum volutpat libero nec tincidunt. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cras et magna odio. Sed sodales, eros sit amet tristique euismod, nibh turpis pretium massa, id cursus lacus lacus at lacus. Nam ultricies mauris in sapien consectetur, vehicula lacinia massa sollicitudin. Vivamus in lacus nec orci pellentesque convallis. Curabitur felis lectus, tempus nec justo vitae, vulputate feugiat orci. Maecenas eu pulvinar justo, eu...

IJstest - bedrijfsinformatie3

Aliquam varius ante consequat justo varius sodales. Ut vitae fringilla enim. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Nullam in aliquam turpis, in viverra velit. Nam feugiat rhoncus magna et dignissim. Pellentesque tristique nulla a mauris consequat porttitor. Duis tincidunt malesuada ipsum, eu ultricies mauris. Aliquam tortor nisl, varius ut est quis, convallis placerat velit. Maecenas ornare, nisi sed feugiat fringilla, libero nibh suscipit diam, id mattis leo nisl at lectus.Morbi id sagittis lorem, sit amet pellentesque mi. Integer luctus gravida erat non luctus. Aliquam...

IJstest - bedrijfsinformatie2

Aliquam interdum varius nunc nec imperdiet. Proin id purus massa. Quisque ullamcorper maximus arcu, non sagittis lectus feugiat sed. Sed dignissim a ante a tincidunt. Aliquam tempor, ante ut rutrum commodo, ipsum felis facilisis felis, quis facilisis erat neque in sapien. Cras ac nibh non risus sollicitudin congue eu a nulla. Donec convallis elit dolor, quis eleifend lacus volutpat quis.Nullam faucibus eget dui sit amet tempor. Sed vitae sagittis ante. Integer imperdiet ornare nulla non feugiat. Aenean cursus nunc a nisl lacinia tincidunt. Maecenas convallis velit elementum, consectetur nisi in,...

IJstest - bedrijfsinformatie1

Integer congue massa dolor. Integer nec tortor fringilla, facilisis nulla quis, placerat dolor. Proin fermentum, orci ut placerat sagittis, odio nisl iaculis justo, tincidunt dictum ipsum nunc in dolor. Suspendisse sollicitudin non magna a suscipit. Nam non sodales enim. Mauris ac neque quis nisl pretium tempus. Vivamus non nisi ac magna rutrum mattis non ut quam.In sit amet dui in nibh ultrices eleifend. Nullam sagittis at leo at iaculis. Mauris congue magna eu mi hendrerit egestas. Aliquam ac maximus sem. Donec urna mauris, gravida in lectus vitae, condimentum euismod lectus. Proin sollicitudin...

Uniek e-learning platform voedselveiligheid

Uniek e-learning platform voedselveiligheid

Eén van de basisvoorwaarden in de voedingsindustrie is training van personeel. Voor HRM- en kwaliteitsmanagers is het echter een flinke klus om te voldoen aan alle trainingsvoorwaarden. Met Moviemento e-learning biedt Qlean-tec | Christeyns een platform dat uw bedrijf ontzorgt met online leren én kennis delen over o.a. HACCP, voedselveiligheid, allergenen...

Themadag: hygiënisch ontwerp in de voedselproductie

Themadag: hygiënisch ontwerp in de voedselproductie

De consument stelt nieuwe eisen aan levensmiddelen en daar spelen producenten op in. De productieomgeving is er echter niet altijd op gebouwd. En doordat intern onvoldoende over deze mismatch tussen (machine)ontwerp en de praktijk wordt gecommuniceerd, en de kostprijs en productietijd zo laag mogelijk moeten blijven, ontstaan ongemerkt hygiënerisico’s....

6 November; Smarter, Faster, Stronger: Sensory & Consumer Science, for true business relevance

6 November; Smarter, Faster, Stronger: Sensory & Consumer Science, for true business relevance

The Expert Group Sensory Research of the MOA, the Dutch Expertise Center for Marketing Insights, Research & Analytics, presents a smashing symposium on the value of sensory for business. At the Danone Nutricia Research Center key contributors are presenting their latest methods, experiences and insights from sensory & consumer science. Amongst...

Eurofins helpt klanten proactief te opereren

Eurofins helpt klanten proactief te opereren

Lang houdbare voedingsmiddelen die worden verpakt in karton of jute, kunnen besmet raken met de schadelijke stoffen MOSH/MOAH. Minerale oliën uit drukinkten op gerecyclede verpakkingen trekken in het product, waardoor dit potentieel kankerverwekkend is. Eurofins biedt de juiste analyses aan om contaminatie met verontreinigde verpakkingen te voorkomen....

Een antwoord op de clean label trend

Een antwoord op de clean label trend

Hoe minder ingrediënten, hoe liever. De hedendaagse consument houdt het productlabel nauwlettend in de gaten. Additieven, bewaarmiddelen en ingrediënten met een onbekende of onnatuurlijke benaming, worden gewantrouwd. Transparantie en natuurlijke bereidingen zijn de sleutel tot het vertrouwen van de consument. De toename van productlanceringen met een...

EVMI Nieuwsbrief

Ontvang de gratis digitale nieuwsbrief van EVMI iedere dinsdag en donderdag en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie.

Inschrijven
EVMI 4 - 2019

evmi4-cover-klein
In EVMI 4 duiken we in het thema processing, met onder meer diepgravende artikelen over milde conserveringstechnieken en herformulering van bakkerijproducten. Ook lees je een uitgebreid interview met FNLI-directeur Marian Geluk, over innovatie, ervaringen in het buitenland en de rol van de branchevereniging bij maatschappelijke kwesties.

Bekijk de inhoud
Gratis 2 nummers op proef

Bent u nog niet bekend met EVMI?
Vraag dan hier uw proefabonnement aan en ontvang 2 gratis proefnummers.

Aanvragen
Evenementen

HAS cursus: levensmiddelen biologie

3 september 2019 - 3 december 2019

Lees meer

Opleding QESH/KAM/QA manager

5 september 2019 - 12 december 2019

Lees meer

HAS cursus: food & business marketing

5 september 2019 - 5 december 2019

Lees meer