Bedrijfsinformatie
Slim vanaf het begin

Slim vanaf het begin

De Willy Naessens Group werkt volgens een uniek bouwconcept dat zij Verticale Integratie noemen. Alle processen die essentieel zijn voor de bouw hebben zij in eigen beheer. Dit maakt het mogelijk om vroeg aan tafel schuiven bij de klant, waardoor optimalisatie plaatsvindt van begin tot eind.  Hoe eerder, hoe beter “Een bouwproces start niet...

Nog een werf!

Nog een werf!

Ze zijn niet meer te missen, de rood-blauwe borden en containers met de tekst “Nog een Werf” langs de Nederlandse snelwegen. Het is dé slogan van bouwgroep Willy Naessens, specialist in het realiseren van bedrijfshuisvesting in beton. Sinds 2015 is het Belgische bedrijf gevestigd in Nederland en brengt het ons de liefde en de voordelen...

Nieuwbouw zonder dat u er zelf een dagtaak aan heeft

Nieuwbouw zonder dat u er zelf een dagtaak aan heeft

Bouwgroep Willy Naessens bouwde met prefab beton al duizenden nieuwe bedrijfspanden voor kleine en middelgrote ondernemingen. Omdat Willy Naessens alle processen die essentieel zijn voor de bouw in eigen beheer heeft zijn de planning en de kwaliteit altijd gewaarborgd.   Met Willy Naessens kiest u voor een ideaal bouwsysteem. In constructie en...

Wij zijn Willy!

Wij zijn Willy!

Het is haast niet meer te missen; het rood, wit en blauw in de borden en containers van Willy Naessens Industriebouw. In 2015 besloot de Belgische betonbouwer zich ook in Nederland te positioneren, waar zij inmiddels niet meer weg te denken is uit de bouwindustrie. Willy Naessens Nederland is specialist in het bouwen van bedrijfshuisvesting en staat...

Geavanceerde strategieën om de groei van listeria in kant-en-klaarmaaltijden te beperken

Geavanceerde strategieën om de groei van listeria in kant-en-klaarmaaltijden te beperken

Listeriose is een relatief zeldzame maar ernstige ziekte die vaak ziekenhuisopname vereist, kan leiden tot septikemie (bloedvergiftiging) of meningitis, en kan bij circa 20% van de patiënten de dood tot gevolg hebben. In Europa worden elk jaar ongeveer 2000 gevallen van listeriose gemeld.

Sanday’s zet nieuwe standaard productinspectie met CEIA

Sanday’s zet nieuwe standaard productinspectie met CEIA

Lang niet alle metaaldetectoren kunnen feilloos kleine verontreinigingen detecteren, zeker niet wanneer het product complex van samenstelling is. Daarom wilde sandwichproducent Sanday’s nieuwe apparatuur aanschaffen die in staat zou zijn ook de kleinste verontreinigingen te detecteren. Het bedrijf investeerde in een technologisch hoogstandje:...

Voedselveiligheid dankzij ingrediënten

Voedselveiligheid dankzij ingrediënten

Het is de schrik van menig voedingsproducent: geconfronteerd worden met een terugroepactie. De financiële gevolgen zijn enorm, om over imagoschade nog maar te zwijgen. Ingrediënten kunnen helpen bij het bevorderen van voedselveiligheid. Onlangs was er een grootschalige terugroepactie van voorverpakte vleeswaren. In de nasleep van de terugroepactie...

Stamppot, een historisch gerecht?

Stamppot, een historisch gerecht?

Er is naast Nederland waarschijnlijk geen land ter wereld waar het nationale gerecht bestaat uit gestampt voedsel. Nederlanders zijn dol op stamppot. Aardappelen, groente, jus en een stukje vlees of worst en de Nederlander is helemaal tevreden. Vanwaar de fascinatie van de Nederlander voor fijn geprakt voedsel?

Nieuwe logistiek door hogere kratten bij slagerij Detailresult

Nieuwe logistiek door hogere kratten bij slagerij Detailresult

Voor grote productiebedrijven kunnen kleine aanpassingen in de routing flinke impact hebben op het totaalplaatje. Bij de slagerij van Detailresult stapten ze daarom over op hogere kratten waar meer bakjes inpassen. De logistiek in de fabriek moest daarop worden aangepast.

Etenswaren veilig en hygiënisch vervoeren

Etenswaren veilig en hygiënisch vervoeren

Consumenten kiezen steeds vaker voor gemak. Zowel maaltijden als boodschappen worden steeds vaker thuisbezorgd. Het vervoeren van etenswaren is echter niet zonder risico’s. ‘Met verschillende soorten producten of samengestelde maaltijden kan dat een uitdaging zijn’, aldus Bert Ribbers van Eurofins Food, Feed & Water Testing Netherlands....

EVMI Nieuwsbrief

Ontvang de gratis digitale nieuwsbrief van EVMI iedere dinsdag en donderdag en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie.

Inschrijven
EVMI
EVMI

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 49,99 ex. BTW 

Profiteer nu
Editie 8 - 2019

In EVMI 1 2020 lees je wat o.a. smart industry en kunstmatige intelligentie kunnen betekenen in het productieproces. Ook nemen we een kijkje in het nieuwe R&D-centrum van Unilever, midden op de universiteitscampus in Wageningen.

Bekijk de inhoud
Evenementen

Training VITAL risicobeoordeling allergenen Eindhoven Airport

2 april 2020

Lees meer

Vakbeurzen Maintenance en Worksafe

23 april 2020

Lees meer

Cursus Kwaliteit in Bedrijf

7 mei 2020

Lees meer
Evmi op Social

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea