Bedrijfsinformatie
Een leven lang leren voor de operator

Een leven lang leren voor de operator

Welke waarde voeg jij toe, ná de robotisering? Wat is er nou zo interessant aan het vak van operator in de voedingsindustrie? Elk voedingsmiddelenbedrijf maakt van diverse grondstoffen zijn eigen range aan halffabricaten of eindproducten. Of dat nu kaas, brood, groente of frisdrank is. Het is juist de uitdaging voor de operator het productieproces in...

Centraal aangestuurd etiketteren: Snel correcte etiketten

Centraal aangestuurd etiketteren: Snel correcte etiketten

Van der Zee vleesgrootverbruik is een grootschalig vleesproductiebedrijf. Toch gaat het nog altijd ambachtelijk te werk. Begonnen in 1925 als ‘slager op de hoek’, richt het bedrijf zich inmiddels op de horeca en institutionele markt. Met vier productielocaties en in ieder Hanos-filiaal een eigen slagerij moeten processen optimaal werken. Bizerba beweegt...

EVMI Nieuwsbrief

Ontvang de gratis digitale nieuwsbrief van EVMI iedere dinsdag en donderdag en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie.

Inschrijven
EVMI 3 - 2019

evmi3-cover-klein
EVMI 3 staat in het teken van carrière en arbeidsmarkt. Natuurlijk buigen we ons over de tekorten op de arbeidsmarkt en bespreken we de perspectieven voor start-ups in de voedselindustrie. Maar we houden het vooral positief. Zo bezoeken we een van de beste werkplekken in de foodsector en spreken we met de zakenvrouw van het jaar.

Bekijk de inhoud
Gratis 2 nummers op proef

Bent u nog niet bekend met EVMI?
Vraag dan hier uw proefabonnement aan en ontvang 2 gratis proefnummers.

Aanvragen
Evenementen

College: Basics of Smart Instrumentatie

23 mei 2019 - 23 mei 2019

Lees meer

AgriFoodTop Symposium 2019: Innoveren in een goed klimaat

5 juni 2019 - 5 juni 2019

Lees meer

HAS cursus: levensmiddelen biologie

3 september 2019 - 3 december 2019

Lees meer