Bedrijfsinformatie
Cichoreiwortel – diepgeworteld geluk!

Cichoreiwortel – diepgeworteld geluk!

Ontdek ons nieuwste recept voor wit brood met prebiotische vezels van de cichoreiwortel: dit vezelrijke brood behoudt zijn mooie witte kleur en zorgt voor een gezonde spijsvertering. Prebiotisch: getest en goedgekeurd Inuline en oligofructose zijn prebiotische vezels die bijdragen tot een verbeterde spijsvertering en innerlijke balans omdat ze een positieve...

Een inhoudelijke training voor het hele bedrijf

Een inhoudelijke training voor het hele bedrijf

Ken je het programma 'Keuringsdienst van waarde'? Daarin zijn altijd telefoongesprekjes opgenomen met bedrijven, waarbij de mensen aan de telefoon soms de plank flink misslaan met hun antwoorden. Dit maakt duidelijk dat het belangrijk is dat iedereen binnen een bedrijf enige kennis heeft van de activiteiten en de producten van hun eigen bedrijf. ...

Hoe gezond is chocolade eigenlijk?

Hoe gezond is chocolade eigenlijk?

Vroeger werd chocolade als ongezond gezien. Je zou er dik van worden en veel teveel suikers binnenkrijgen. Dit is voor een groot gedeelte waar, maar kan wel wat genuanceerd worden. Tegenwoordig zijn wetenschappers het er wel over eens, dat bepaalde soorten chocolade juist positieve gezondheidseffecten hebben. Houdt dit nu in dat je onbeperkt chocolade...

Online marketing & social selling voor ingrediënten producenten!

Online marketing & social selling voor ingrediënten producenten!

Dit is het thema van de Ingredients For Food Innovators masterclass op donderdag 7 en vrijdag 8 november in Rhenen. Hans Molenaar, Perry van Beek en Peter Terwindt delen hun kennis en ervaring op het gebied van digitale transformatie en e-commerce binnen de voedingsindustrie. Een inspirerende masterclass op een bijzondere locatie: Ouwehands Dierenpark...

Wat te doen bij voedselvergiftiging in het buitenland

Wat te doen bij voedselvergiftiging in het buitenland

In het buitenland worden meestal andere producten genuttigd dan de producten die we thuis gewend zijn om te eten. Deze producten kunnen natuurlijk erg vernieuwend en lekker zijn, maar deze kunnen ook vervelende problemen met zich meebrengen. Een van de bekendste problemen in het buitenland is de voedselvergiftiging. Hoe kan een voedselvergiftiging worden...

Suikeralternatieven en nieuwe testmethoden

Suikeralternatieven en nieuwe testmethoden

Koolhydraten en organische zuren vormen een belangrijk deel van onze voeding. Koolhydraten zijn zetmeel, vezels en suikers. Vooral die laatste groep willen producenten en retailers zoveel mogelijk reduceren in hun voeding. Maar de ene suiker is de andere niet. In de vorm van vezels kunnen suikers juist bijdragen aan de gezondheid. Eurofins Food, Feed...

IFFI presenteert: E-commerce in B2B food

IFFI presenteert: E-commerce in B2B food

Ingredients For Food Innovators organiseert op donderdag 12 september een dinner meeting over de impact van E-commerce in de voedings- en ingrediëntenindustrie. Sprekers zijn Floor Guikers, EY VODW, en Teun van der Zijden, EY-Parthenon. Aansluitend brengen leden vrijdag 13 september een bezoek aan IFFI-lid Interfood In Bladel. Het internet en de...

Meer dan een laboratorium: Eurofins als kennispartner

Meer dan een laboratorium: Eurofins als kennispartner

Voedselfraude, aangescherpte regelgeving en consumenten die steeds kritischer zijn; de beheersing van voedselveiligheid wordt steeds belangrijker. Eurofins helpt bedrijven in de gehele productieketen om een veilig productieproces te kunnen garanderen. ‘Eurofins is veel meer dan een laboratorium alleen.’

Biofilms efficiënt bestrijden

Biofilms efficiënt bestrijden

De biofilm, het dark web van de levende natuur van waaruit onwenselijke en ziekmakende micro-organismes steeds weer de kop op steken. Voor een producent betekent de aanwezigheid van een biofilm altijd problemen. Eurofins helpt niet alleen biofilms op te sporen, maar adviseert ook hoe ze te bestrijden.

Medewerkers op nummer één

Medewerkers op nummer één

De economie groeit. Dat betekent meer banen, maar er zijn niet altijd mensen om deze te vervullen. Hoe zorg je ervoor dat je de juiste mensen binnenkrijgt? En deze weet te behouden? Eurofins Food, Feed & Water Testing Netherlands doet het als volgt.  HR manager Tom Groen zegt te merken dat het goed gaat met de economie. ‘Het gevolg is...

EVMI Nieuwsbrief

Ontvang de gratis digitale nieuwsbrief van EVMI iedere dinsdag en donderdag en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie.

Inschrijven
EVMI
EVMI

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 29,99 ex. BTW 

Profiteer nu
Editie 6 2020
Editie 6 2020

EVMI 6 heeft als thema duurzaamheid. Met onder andere een interview met André Heeres, Empack en de fusie van UTZ en de Rainforest Alliance.

Lees meer
Evenementen

Training VITAL allergenen web-based

4 augustus 2020

Lees meer

HAS Cursus Kennismaking met Voedingsmiddelentechnologie

1 oktober 2020

Lees meer

HAS cursus Levensmiddelentechnologie

1 oktober 2020

Lees meer
Evmi op Social

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea