Premium FAQ

Begin 2015 is de Premium omgeving op de website van EVMI uitgebreid. In deze Premium omgeving vindt u interviews, achtergrondartikelen, analyses en alle digitale versies van het vakblad sinds 2010. De EVMI achtergronden & analyses belichten voor de voedingsmiddelenindustrie relevante onderwerpen van alle kanten en zijn alleen toegankelijk voor abonnees van een abonnement op EVMI Compleet of EVMI Digitaal.

Bent u geen abonnee of wilt u zich niet registreren? Dan verandert er een weinig, want de gebruikelijke berichtgeving op de site, waaronder het nieuws, blijft gratis voor iedereen toegankelijk. De Premium onderdelen, met meer diepgang, zijn echter alleen toegankelijk voor abonnees.

Abonnementen

U kunt via deze website of via onze abonneeservice een abonnement aanvragen. U bereikt onze abonneeservice via telefoonnummer tel. (088) 226 66 33, via het e-mailadres abonnementen@vakbladen.com, of per post via Vakbladen.com abonnementenservice, Daalakkersweg 2 – 72, 5641 JA  Eindhoven. Bekijk alle abonnementsvormen en vraag direct een abonnement aan op www.evmi.nl/abonneren.

Er zijn drie abonnementsvormen:
– EVMI Digitaal
– EVMI Compleet
– EVMI Proefabonnement
Bekijk alle abonnementsvormen op www.evmi.nl/abonneren/.

Wanneer u een abonnement afsluit via de website van EVMI of via de abonneeservice, dan ontvangt u een factuur per e-mail of, wanneer dat niet mogelijk is, per post. Kiest u voor betaling per automatische incasso, dan ontvangt u geen factuur. Bij een aanvraag via evmi.nl kunt u ook kiezen voor betaling van uw eerste abonnementsperiode per Ideal, credit card of Paypal.

Abonnees van EVMI Compleet kunnen hun relatienummer vinden op de adresdrager van het vakblad, boven de tenaamstelling. Het nummer bestaat uit 6 of 7 cijfers. Abonnees van zowel EVMI Digitaal als EVMI Compleet kunnen het nummer bovendien vinden op hun factuur, op de bevestiging van hun abonnementsaanvraag of, wanneer ze zijn ingelogd op evmi.nl, onder ‘Mijn gegevens’. U kunt ook contact opnemen met onze abonneeservice via: abonnementen@vakbladen.com of telefoonnummer (088) 226 66 33.

Ook als u niet in Nederland of België woont, kunt u gewoon een abonnement nemen. Bij een abonnement op EVMI Compleet en bij een EVMI Proefabonnement zijn wij door hogere verzend- en handlingskosten genoodzaakt een aangepast tarief te rekenen. Neem contact met ons op voor het voor u geldende tarief (afhankelijk van de verzendkosten naar het betreffende land). Voor het abonnement EVMI Digitaal worden vanzelfsprekend geen extra kosten in rekening gebracht.

Nee, tenzij expliciet anders vermeld zijn alle abonnementen die u afsluit tot wederopzegging en worden deze automatisch verlengd.

U kunt uw abonnement telefonisch, per e-mail of schriftelijk opzeggen via onze abonneeservice. Houd rekening met een opzegtermijn van één maand voor afloop van uw abonnementsperiode. U bereikt onze abonneeservice via: abonnementen@vakbladen.com of telefoonnummer (088) 226 66 33, of schriftelijk via Vakbladen.com abonnementenservice, Daalakkersweg 2 – 72, 5641 JA  Eindhoven. 

Heeft u al een abonnement op EVMI en wilt u overstappen naar een ander abonnement? Dat kunt u zelf online regelen via ‘Mijn gegevens’ nadat u bent ingelogd. Ook kunt u contact opnemen met onze abonneeservice via: abonnementen@vakbladen.com of telefoonnummer (088) 226 66 33

Voor het doorgeven van adreswijzigingen of klachten over de bezorging kunt u contact opnemen met onze abonneeservice. Bij adreswijzigingen graag de adresgegevens van zowel het oude als het nieuwe adres vermelden, bij voorkeur samen met uw relatienummer en abonnementsvorm. U bereikt onze abonneeservice via: abonnementen@vakbladen.com of telefoonnummer (088) 226 66 33, of schriftelijk via Vakbladen.com abonnementenservice, Daalakkersweg 2 – 72, 5641 JA  Eindhoven. 

Premium account

Bij een jaarabonnement EVMI Compleet ontvangt u 8 x per jaar vakblad EVMI met minimaal 2 x per jaar daarbij een extra magazine (met thema’s als hygiëne en verpakkingen). Ook heeft u onbeperkt toegang op evmi.nl, waar u alle digitale edities van EVMI sinds 2010 kunt doorbladeren en alle EVMI achtergrond & analyse-thema’s kunt lezen.

Een deel van de informatie op deze website is alleen toegankelijk voor abonnees met een abonnement op EVMI Compleet of EVMI Digitaal. Dit is de zogenaamde Premium omgeving, herkenbaar aan het woord ‘Premium’ op een groene achtergrond. In de Premium omgeving vindt u interviews, achtergrondartikelen, analyses en alle digitale versies van het vakblad sinds 2010. De EVMI achtergrond & analyse-thema’s belichten voor de voedingsmiddelenindustrie relevante onderwerpen van alle kanten. Heeft u nu geen toegang tot de Premium omgeving, maar wilt u dit wel? Sluit dan een abonnement af op EVMI Compleet of EVMI Digitaal. Eerst vrijblijvend een halfjaar kennismaken met EVMI Compleet kan ook. Kies dan voor het EVMI Proefabonnement op www.evmi.nl/abonneren.

Een deel van de website blijft vrij toegankelijk; hier hoeft u niet voor in te loggen en een (betaald) abonnement voor af te sluiten. Dit betreft met name nieuws en actualiteiten. Echter, een select deel van de website is enkel toegankelijk voor abonnees van het gedrukte en/of online vakblad; zij hebben toegang tot de gehele website. Deze abonnees kunnen de EVMI achtergrond & analyse-thema’s bekijken en hebben toegang tot het online archief van alle sinds 2010 verschenen edities van EVMI. U kunt op elk moment een EVMI Digitaal of EVMI Compleet abonnement afsluiten via www.evmi.nl/abonneren om ook van deze voordelen gebruik te maken.

Een account is voor één gebruiker. Het account voor uw digitale of complete abonnement is voor u persoonlijk en gekoppeld aan uw persoonlijke (bedrijfs)gegevens. Het is niet toegestaan uw inloggegevens intern of extern te verspreiden. Bent u geïnteresseerd in een inlog voor meerdere personen van uw organisatie, neem dan contact op met onze abonneeservice via: abonnementen@vakbladen.com of telefoonnummer (088) 226 66 33. Wij maken graag een aantrekkelijk voorstel voor uw bedrijf.

U kunt met uw persoonlijke account zowel op uw computer als tablet/mobiel inloggen.

De bevestigingsmail om uw account te activeren kan in de spamfolder terechtkomen. Mocht dit niet het geval zijn, neem dan contact op met onze abonneeservice via: abonnementen@vakbladen.com of telefoonnummer (088) 226 66 33.

Op evmi.nl vindt u nieuws, actualiteiten, achtergrondinformatie en vakinformatie, op een aantrekkelijke manier gepresenteerd en voorzien van een duidelijke zoekfunctie. Dit deel van de website is voor alle bezoekers toegankelijk. Ook staat er een digitale versie van het complete vakblad op evmi.nl. Dit online vakblad is, net als de nieuwe EVMI achtergrond & analyse-thema’s, alleen toegankelijk voor abonnees op EVMI Compleet en EVMI Digitaal. Zij kunnen het vakblad, na inloggen op evmi.nl, online doorbladeren. Websitebezoekers zonder abonnement hebben dus geen toegang tot het online vakblad.

Uw gegevens zijn, nadat u bent ingelogd, terug te vinden onder ’Mijn gegevens’ op de website van EVMI. Klik hiervoor op het witte driehoekje naast uw gebruikersnaam in het zwarte inlogvakje.

Heeft u al een abonnement op EVMI en wilt u overstappen naar een ander abonnement? Dat kunt u zelf online regelen via ‘Mijn gegevens’, nadat u bent ingelogd. Klik hiervoor op het witte driehoekje naast uw gebruikersnaam in het zwarte inlogvakje. Ook kunt u contact opnemen met onze abonneeservice via abonnementen@vakbladen.com of telefoonnummer (088) 226 66 33.

Inloggen

Als u uw wachtwoord bent vergeten, klikt u op ´Wachtwoord vergeten` bij het inlogscherm. U komt dan op een pagina waar u de stappen kunt volgen. Bent u uw wachtwoord niet vergeten, maar kunt u toch niet inloggen, neem dan contact met ons op via abonnementen@vakbladen.com of telefoonnummer (088) 226 66 33. 

Bij een foutieve inlogpoging ontvangt u een link die u naar de ‘Wachtwoord vergeten’-pagina verwijst.

U kunt uw wachtwoord wijzigen bij ´Mijn gegevens´, nadat u bent ingelogd. Klik hiervoor op het witte driehoekje naast uw gebruikersnaam in het zwarte inlogvakje.

U kunt uw e-mailadres wijzigen bij´Mijn gegevens´, nadat u bent ingelogd. Klik hiervoor op het witte driehoekje naast uw gebruikersnaam in het zwarte inlogvakje.

Log in met uw oude e-mailadres en wachtwoord en ga dan naar ‘Mijn gegevens’. Klik hiervoor op het witte driehoekje naast uw gebruikers naam in het zwarte inlogvakje. Daar kunt u uw e-mailadres wijzigen.

Deel dit artikel