Carrière
Met dit thema
Chris Deen nieuwe CEO Aviko
Koninklijke Cosun stelt Chris Deen aan als nieuwe CEO van Aviko. Hij neemt de taken over van interim-CEO Ton Christiaanse, die begin 2019 de plotseling vertrekkende Piet Hein Merckens verving. Deen heeft ruime ervaring in management in de sectoren foodservice, ingrediënten en retail, met posities bij onder meer Bakkersland, Sara Lee en Euroma....
De werkdag van: Redmer Oostland, Van Delft
Redmer Oostland is manager quality control bij de grootste pepernotenfabriek van Nederland: Van Delft Biscuits. De levensmiddelentechnoloog ziet erop toe dat de biscuits, taai-taaipoppen en pepernootjes voldoen aan de kwaliteitseisen. Van Delft heeft volgens Oostland een geïntegreerde kwaliteitszorg. De mensen op de werkvloer voeren zelf...
Feike Sijbesma vertrekt bij DSM
Na dertien jaar als CEO van chemiebedrijf DSM heeft Feike Sijbesma zijn vertrek aangekondigd. De 60-jarige topman wordt vervangen door niet één maar twee nieuwe co-CEO’s: Geraldine Matchett en Dimitri de Vreeze. Op 15 februari 2020 zal Sijbesma officieel zijn taken overdragen, al blijft hij tot 1 mei in dienst om een goede overdracht...
De werkdag van: Liselotte Mooiweer, FrieslandCampina
De dag begint voor Liselotte Mooiweer, project manager/development specialist Early Life Nutrition bij FrieslandCampina Ingredients, met een fietstocht naar de campus van de Wageningen Universiteit. Daar is het lichte gebouw van het FrieslandCampina innovation centre met haar laboratoria, proefproductielhal en kantoren gehuisvest. Liselotte Mooiweer is...
Interview: de wereld verbeteren met kruiden
Het zijn uitdagende tijden, vindt Michel Driessen, CEO bij Verstegen Spices & Sauces. De markt verschuift, het klimaat verandert, en wereldwijd wordt de politiek instabieler. Michel wil Verstegen niet alleen zo goed mogelijk door deze tijd loodsen, maar er ook een ander bedrijf van maken. ‘Een organisatie die een positieve impact heeft op...
EVMI
Editie 4 2022

In EVMI 4 staat het thema Procesveiligheid centraal. Met onder meer: hoogleraar virologie Marion Koopmans, stapsgewijs verbeteren voor de Nationale Aanpak Productverbetering en vetzuren uit organisch afval. Lees de editie hier!
EVMI 4 onlineHygiënespecial
Evenementen
EVMI Nieuwsbrief
Ontvang de gratis digitale nieuwsbrief van EVMI iedere dinsdag en donderdag en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie.
Inschrijven