Food innovatie

Met dit thema
Tweede plaats KVK Innovatie Top 100 voor Schouten Europe

Tweede plaats KVK Innovatie Top 100 voor Schouten Europe

Schouten Europe behaalde met de plantaardige tonijn de tweede plaats in de KVK Innovatie Top 100. De Brabantse producent en ontwikkelaar van vlees- en visvervangers moest alleen Grown.bio dat een duurzaam alternatief voor piepschuim produceert voor zich laten.

HAS Food Experience presenteert innovaties gericht op een betere wereld

HAS Food Experience presenteert innovaties gericht op een betere wereld

Tijdens de veertiende HAS Food Experience op 1 februari presenteerden de studenten van de HAS Hogeschool hun innovatieve oplossingen op het gebied van food aan professionals in het werkveld. In vijf categorieën reikten de jury’s een award uit voor het beste project.

Onderzoek naar mogelijkheden Food Production Cluster in noordelijke Regio Foodvalley

Onderzoek naar mogelijkheden Food Production Cluster in noordelijke Regio Foodvalley

Regio Foodvalley doet met de gemeenten Nijkerk, Barneveld en Scherpenzeel onderzoek naar de mogelijkheden voor een Food Production Cluster van (agro)foodbedrijven en toeleveranciers in het noordelijk gedeelte van Regio Foodvalley.

Brave New Food lanceert nieuwe Open Call voor duurzame voedsel oplossingen

Brave New Food lanceert nieuwe Open Call voor duurzame voedsel oplossingen

Innovatieplatform Brave New Food lanceert voor de derde keer de zoektocht naar innovatieve ‘Sustainable Food Solutions’. Startups en scale-ups kunnen hun tot 22 maart hun gezondere en duurzamere voedsel oplossingen pitchen.

Hybride worstproducten gemaakt bij Plant4Texture

Hybride worstproducten gemaakt bij Plant4Texture

WUR, SVO vakopleiding food en Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS) ontwikkelden samen een plantaardige grondstoffen-gel voor de productie van hybride slagersproducten. Op de website geeft KNS een update van dit project Plant4Texture. Onlangs werd deze gel succesvol gebruikt voor de productie van hybride grill- en rookworst.

EVMI
EVMI

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 49,99 ex. btw

Profiteer nu
Editie 2 2022
Editie 2 2022

In EVMI 2 staat het thema transitie centraal. Met onder andere: zoeken naar de juiste toepassing van insecteneiwit, Food in Transitie 2030 en nieuwe membraantechnologie.

EVMI 2 online
Machinebouwspecial
Machinebouwspecial

De eerste Machinebouwspecial is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees meer
Evenementen

IFFA 2022

14 mei 2022 - 00:00

Lees meer

PLMA World of Private Label 2022

31 mei 2022 - 1 juni 2022

Lees meer

SpaceBakery Symposium

7 juni 2022 - 8 juni 2022

Lees meer
EVMI Nieuwsbrief

Ontvang de gratis digitale nieuwsbrief van EVMI iedere dinsdag en donderdag en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie.

Inschrijven
Evmi op Social

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea