Ingrediënten

Met dit thema
Marqt verkoopt wijn met natuurlijke sulfietvervanger

Marqt verkoopt wijn met natuurlijke sulfietvervanger

Marqt heeft een nieuwe wijn in de schappen. De Novatura pinot noir van Biologische wijngaard de Colonjes. Volgens de duurzame retailer is dit de eerste Europese wijn met een natuurlijke sulfietvervanger, het plantenextract Estaan.

FrieslandCampina breidt lactoferrineproductie flink uit

FrieslandCampina breidt lactoferrineproductie flink uit

FrieslandCampina ingredients gaat de productie van lactoferrine uitbreiden van 10 naar 70 ton. Het bedrijf wil een strategische groei mogelijk maken in de segmenten ‘Early life nutrition’ en ‘Adult Nutrition’. FrieslandCampina wordt hiermee wereldwijd de grootste producent.

Beneo investeert in productie rijstzetmeel

Beneo investeert in productie rijstzetmeel

Ingrediëntproducent Beneo investeert 50 miljoen euro in hun fabriek in het Belgische Wijgmaal. Op die locatie produceert het bedrijf rijstzetmeel. Door de investering wordt de productie van rijstzetmeel vijftig procent hoger. Beno investeerde al eerder in de faciliteit, door een tweede

Eiwitten winnen uit eendenkroos

Eiwitten winnen uit eendenkroos

Rubisco Foods wint plantaardige eiwitten uit waterlinzen en plantaardige reststromen. Het bedrijf, dat voorheen bekend stond als ABC-Kroos, opende op 5 maart op innovatiecentrum The Green East in Raalte de deuren van zijn nieuwe, modulair opgezette fabriek.  “De naam ABC-Kroos bekte internationaal niet zo lekker”, aldus Hans Derksen,...

Bunge Loders Croklaan gebruikt vet om suiker te verlagen

Bunge Loders Croklaan gebruikt vet om suiker te verlagen

Bunge Loders Croklaan introduceert Sweetolin, de eerste commerciële oplossing die vet gebruikt om suikerverlaging in chocolade confectie-producten mogelijk te maken. Hoe werkt het, en wat maakt het anders dan andere oplossingen? Of het nu is door afspraken met de overheid of wensen vanuit de consument, om suikerreductie kan niemand meer heen....

EVMI Nieuwsbrief

Ontvang de gratis digitale nieuwsbrief van EVMI iedere dinsdag en donderdag en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie.

Inschrijven
EVMI
EVMI

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 29,99 ex. BTW 

Profiteer nu
Editie 6 2020
Editie 6 2020

EVMI 6 heeft als thema duurzaamheid. Met onder andere een interview met André Heeres, Empack en de fusie van UTZ en de Rainforest Alliance.

Lees meer
Evenementen

Training VITAL allergenen web-based

4 augustus 2020

Lees meer

HAS Cursus Kennismaking met Voedingsmiddelentechnologie

1 oktober 2020

Lees meer

HAS cursus Levensmiddelentechnologie

1 oktober 2020

Lees meer
Evmi op Social

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea