Onderwijs

Met dit thema
'Warm contact met scholen is van levensbelang voor een bedrijf'

'Warm contact met scholen is van levensbelang voor een bedrijf'

Innoveren met millennials in de foodsector. Dat is het thema van het Young IFFI event dat Ingredients For Food Innovators op 1 november 2018 organiseert. Een bijeenkomst waar jong talent en ervaren IFFI-leden met elkaar aan de slag gaan. Aan technisch onderlegde werknemers is nog altijd een gebrek in de foodsector, zowel op onderzoeksniveau...

Hoogleraar WUR wint Nils Foss prijs

Hoogleraar WUR wint Nils Foss prijs

Professor Robert David Hall, hoogleraar aan Wageningen University & Research, heeft de Nils Foss Excellence Prize gekregen voor zijn onderzoek naar plant metabolomics. De prijs wordt sinds enkele jaren uitgereikt aan internationaal erkende wetenschappers wiens onderzoek tot opmerkelijke verbeteringen in de voedselvoorzieningsketen heeft geleid. Plant...

Ingredi├źntenindustrie maakt kennis met studenten

Ingredi├źntenindustrie maakt kennis met studenten

Op 1 november vond het eerste Young IFFI event plaats in Utrecht. Het doel: studenten van onder andere Van Hall Larenstein, HAS Den Bosch, WUR en RUG in contact brengen met IFFI-leden en samen discussiëren over innovatie, betekenisvol ondernemen en generatiediversiteit op de werkvloer. 'De lieve generatie,' noemt dagvoorzitter Aart Bontekoning...

Helmond steekt miljoenen in stimulering voedselindustrie

Helmond steekt miljoenen in stimulering voedselindustrie

Investeren in de (high-tech) agrifoodsector loont, zo hebben gemeenten als Ede en Wageningen al bewezen. Ook de gemeente Helmond wil nu een flinke som geld steken in de ontwikkeling van een Food Tech Park dat de voedselindustrie in de stad moet stimuleren. Dit jaar start de bouw van een nieuwe hal met 3500 vierkante meter bedrijfsruimte voor ondernemers...

Nieuw strategisch plan voor Wageningen University & Research

Nieuw strategisch plan voor Wageningen University & Research

Finding answers together. Met dit nieuwe strategische plan roept Wageningen University & Research (WUR) bestaande en nieuwe (inter)nationale partners op tot meer samenwerking. Uitbreiding en intensivering van die samenwerking is noodzakelijk om oplossingen te vinden voor cruciale mondiale uitdagingen. “Meer dan ooit zullen we kennis van...

EVMI Nieuwsbrief

Ontvang de gratis digitale nieuwsbrief van EVMI iedere dinsdag en donderdag en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie.

Inschrijven
EVMI
EVMI

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 49,99 ex. BTW 

Profiteer nu
Editie 7 - 2019

In EVMI 7 met het thema voedselveiligheid onderzoeken we het belang van een goed hygiënisch ontwerp van productieruimten en schoonmaakprocessen. Maar we bekijken ook nieuwe technologieën die nu of in de toekomst de hygiëne zouden kunnen bevorderen.

Bekijk de inhoud
Evenementen

HAS cursus: levensmiddelenchemie

19 november 2019 - 18 januari 2020

Lees meer

AgriFoodTech 2019

11 december 2019 - 12 december 2019

Lees meer

Save the date: HAS Food Experience 2020

4 februari 2020

Lees meer
Evmi op Social

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea