Onderwijs

Met dit thema
Knorr lanceert Team Groente-campagne

Knorr lanceert Team Groente-campagne

Knorr start een nieuwe beweging "voor en door groentefans": Team Groente. Het bedrijf wil mensen inspireren om meer groente en minder vlees te eten, "voor henzelf én voor de planeet", aldus het persbericht van Knorr.

Hidde de Brabander en Tim Kan nieuwe ambassadeurs van FIA

Hidde de Brabander en Tim Kan nieuwe ambassadeurs van FIA

De Food Innovation Academy (FIA) benoemt Meester Patissier Hidde de Brabander en chef en culinair adviseur Tim Kan tot food-ambassadeurs. Ze gaan de Vlaardingse academie helpen het imago van ijs(patisserie) en Aziatisch koken te promoten.

Gebrek aan transparantie bij Wageningen University wordt hersteld

Gebrek aan transparantie bij Wageningen University wordt hersteld

Begin november publiceerde Foodwatch een onderzoeksrapport waarin staat vermeld dat bijna de helft van de 24 bijzonder hoogleraren voeding van Wageningen University & Research (WUR) niet transparant zijn over hun nevenwerkzaamheden. De WUR erkent de constatering van Foodwatch en past de tekortkomingen aan.

De creatieve oplossingen van food-studenten

De creatieve oplossingen van food-studenten

Het is een unieke beleving, de HAS Food Experience die de hogeschool in Den Bosch jaarlijks voor hun studenten organiseert. Voor een dag verandert de school in een grote beursvloer waar dit keer meer dan 230 vierdejaarsstudenten hun projecten presenteren aan bezoekers. Bovendien wordt een aantal projecten nog eens extra in het zonnetje gezet met een...

Studenten krijgen prijs voor onderzoek naar Indiase voedselbossen

Studenten krijgen prijs voor onderzoek naar Indiase voedselbossen

Op 4 februari vond de twaalfde editie van HAS Food Experience plaats. 4e-jaars studenten van de school presenteerden hun projecten in het thema ‘Today’s Food Challenges’. Enkele van die projecten werd extra in het zonnetje gezet met een prijs, waaronder een project voor Verstegen Spices & Sauces waarbij de haalbaarheid van chilipeperteelt...

EVMI
EVMI

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 49,99 ex. btw

Profiteer nu
Editie 4 2022
Editie 4 2022

In EVMI 4 staat het thema Procesveiligheid centraal. Met onder meer: hoogleraar virologie Marion Koopmans, stapsgewijs verbeteren voor de Nationale Aanpak Productverbetering en vetzuren uit organisch afval. Lees de editie hier!

EVMI 4 online
Hygiënespecial
Hygiënespecial

De Hygiënespecial is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees meer
Evenementen

KIDV Verdiepingsbijeenkomst Herbruikbare verpakkingen

28 juni 2022 - 28 juni 2022

Lees meer

Cursus Levensmiddelenmicrobiologie

30 augustus 2022

Lees meer

Cursus Vleestechnologie

30 augustus 2022

Lees meer
EVMI Nieuwsbrief

Ontvang de gratis digitale nieuwsbrief van EVMI iedere dinsdag en donderdag en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie.

Inschrijven
Evmi op Social

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea