Overig
Met dit thema
Gelukkig nieuwjaar
Het team van EVMI wenst iedereen een gezond en voorspoedig 2023!
Fijne feestdagen
Het team van EVMI wenst iedereen prettige kerstdagen en een fijne jaarwisseling!
Nieuwe eiwitverwerkingslijn helpt bedrijven bij de verwerking van nieuwe eiwitbronnen
Innovatieve eiwitbronnen zoals kikkererwten, soja, insecten, algen en zelfs bacteriën en schimmels zullen in de toekomst een grotere rol spelen binnen een gevarieerd voedingspatroon. Er ontbreekt echter nog kennis en procesexpertise om deze nieuwe soorten eiwitten succesvol te verwerken in voedingsproducten. Daar komt verandering in met de nieuwe eiwitverwerkingslijn...
‘The Plant-Based Chicken’ op de Dam
1 november is het World Vegan Day: een dag om de voordelen van een plantaardige levensstijl onder de aandacht te brengen. Om Nederland te inspireren plaatste het plant-based voedingsmerk LikeMeat daarom een eyecatcher op de Dam: een kleurrijk kunstwerk, genaamd ‘The Plant-Based Chicken’.
Pointer: Alcoholsector gaat 'zuipvideo’s' aanpakken, influencers moeten filmpjes verwijderen
TikTok-account SterkindeKeuken heeft video’s met alcohol erin verwijderd van haar kanaal. Dit gebeurde naar aanleiding van een publicatie van Pointer (KRO-NCRV) over de filmpjes van het account. Dat leidde tot een sommatiebrief vanuit de alcoholmerken.
EVMI
Editie 1 2023

In dit nummer van EVMI staat verpakken centraal. Met onder meer: interview met Gert-Jan van Baardwijk, circulaire verpakkingen en eenvoudig hybride producten maken. Lees de editie hier!
EVMI 1 onlineVerpakkingsspecial
Evenementen
EVMI Nieuwsbrief
Ontvang de gratis digitale nieuwsbrief van EVMI iedere dinsdag en donderdag en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie.
Inschrijven