Personalia
Met dit thema
Heidy den Besten benoemd tot persoonlijk hoogleraar Ecologie van Voedselpathogenen
Heidy den Besten is benoemd tot persoonlijk hoogleraar Ecologie van Voedselpathogenen, onderdeel van de leerstoelgroep Levensmiddelenmicrobiologie. Haar onderzoeksgroep richt zich op het begrijpen en voorspellen van gedrag van voedselpathogenen in ecosystemen. Daarbij integreert zij de vakgebieden microbiologie en wiskunde om gedrag te kwantificeren;...
Hein Schumacher maakt overstap van FrieslandCampina naar Unilever
Hein Schumacher verlaat Koninklijke FrieslandCampina als CEO per 1 mei. Hij heeft een nieuwe positie geaccepteerd als CEO van Unilever. De raad van commissarissen van FrieslandCampina feliciteert Hein Schumacher met deze nieuwe positie en is het proces gestart voor de benoeming van een nieuwe CEO.
Vion Adriaens benoemt Jan Marcelis als opvolger van Pascal de Clerck
Managementwissel bij Vion Adriaens: Jan Marcelis is benoemd als opvolger van Pascal de Clerck, die Vion Adriaens zal verlaten. Vion Adriaens is onderdeel van Vion Food Group en gevestigd in het midden van de Vlaamse Ardennen in Zottegem. Jan Marcelis werkt sinds 1998 bij Vion in diverse managementfuncties en is medeverantwoordelijk voor de rundvee vestigingen...
Elbert Dijkgraaf nieuwe voorzitter raad van toezicht WUR
De raad van toezicht van Wageningen University & Research (WUR) heeft een nieuwe voorzitter, prof.dr. Elbert Dijkgraaf. De ministers van OCW en LNV hebben hem per 1 december 2022 benoemd als opvolger van Jeroen Dijsselbloem.
Birgit Loos benoemd tot Algemeen Directeur Wageningen Food Safety Research
De Raad van Bestuur van Wageningen University & Research (WUR) heeft Birgit Loos benoemd tot Algemeen Directeur Wageningen Food Safety Research met ingang van 1 januari 2023. Zij volgt Robert van Gorcom op die met pensioen gaat. Loos is momenteel hoofd van het Centrum Voeding, Preventie en Zorg van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).
EVMI
Editie 8 2022

In dit nummer van EVMI staat digitalisering centraal. Met onder meer: interview met Hidde van Steenwijk over gezondheidseffecten groente en fruit, Digitaliseer je procesketen en digitaal voedingsadvies. Lees de editie hier!
EVMI 8 onlineHygiënespecial
Evenementen
EVMI Nieuwsbrief
Ontvang de gratis digitale nieuwsbrief van EVMI iedere dinsdag en donderdag en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie.
Inschrijven