Personeel

Met dit thema
'Een bedrijfscultuur kun je niet van bovenaf bepalen'

'Een bedrijfscultuur kun je niet van bovenaf bepalen'

Tony’s Chocolonely heeft dit jaar een tweede plaats veroverd in de strijd om de titel ‘beste werkplek van Nederland’. Wat heb je nodig om zo’n werkplek te worden? ‘Alle medewerkers leven de kernwaarden van Tony’s.’ Kernwaarden van Tony’s Chocolonely zijn ondernemend, kritisch, eigenzinnig en om blij van...

De life cycle van je carrière

De life cycle van je carrière

De branche verandert razendsnel. Blijf je als werknemer stil zitten, dan loop je het risico om achterop te raken, zeggen Bert Den Uijl en Michiel Dekkers van DUPP Food Recruitment. Wat moet je doen om je carrière up to date te houden?

Arla schrapt 140 banen in nieuwe bezuinigingsronde

Arla schrapt 140 banen in nieuwe bezuinigingsronde

Als deel van een driejarig herstructurerings- en bezuinigingsprogramma schrapt Arla 140 banen. Voor eind 2020 wil het Zweeds-Deense zuivelbedrijf 400 miljoen euro aan bezuinigingen doorvoeren. Bezuinigingen Arla Eerder dit jaar voerde Arla al veranderingen door binnen verschillende support-afdelingen, zoals financiën, IT, legal, HR en Corporate...

Aviko sluit fabriek en ontslaat bijna 150 werknemers

Aviko sluit fabriek en ontslaat bijna 150 werknemers

Aviko heeft besloten om de fabriek Amberger in Oberdolling, Duitsland nog voor het einde van het jaar te sluiten. De ongeveer 150 werknemers komen daardoor grotendeels op straat te staan. De vesting Amberger is in 2014 door Aviko gekocht en produceert lokale aardappelspecialiteiten, zoals Knödel, Garkartoffeln en Kartoffelsalat. Die zijn voornamelijk...

Lagere omzet en winst voor “getransformeerd” FrieslandCampina

Lagere omzet en winst voor “getransformeerd” FrieslandCampina

FrieslandCampina heeft in het jaar 2018 een omzet gedraaid van 11,6 miljard euro. Dat is 4,1% minder dan in het jaar 2017. Ook de winst was afgelopen jaar lager dan een jaar eerder. Door lagere opbrengsten van basiszuivel, stijgende concurrentie in kindervoeding in Azië en incidentele lasten bedroeg de winst 203 miljoen euro. Ondanks de dalende...

EVMI Nieuwsbrief

Ontvang de gratis digitale nieuwsbrief van EVMI iedere dinsdag en donderdag en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie.

Inschrijven
EVMI
EVMI

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 49,99 ex. BTW 

Profiteer nu
Editie 7 - 2019

In EVMI 7 met het thema voedselveiligheid onderzoeken we het belang van een goed hygiënisch ontwerp van productieruimten en schoonmaakprocessen. Maar we bekijken ook nieuwe technologieën die nu of in de toekomst de hygiëne zouden kunnen bevorderen.

Bekijk de inhoud
Evenementen

HAS cursus: levensmiddelenchemie

19 november 2019 - 18 januari 2020

Lees meer

AgriFoodTech 2019

11 december 2019 - 12 december 2019

Lees meer

Save the date: HAS Food Experience 2020

4 februari 2020

Lees meer
Evmi op Social

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea