Uit het magazine

Met dit thema
Boekrecensie: Ondernemen in crisistijd

Boekrecensie: Ondernemen in crisistijd

Dat de coronacrisis alles behoorlijk in de war heeft geschopt mag duidelijk zijn, maar voor sommigen heeft deze crisis juist nieuwe inspiratie opgeleverd. Zoals auteur en ondernemer Femke Hogema, die in drie weken ‘Ondernemen in crisistijd’ schreef. Door haar jarenlange ervaring in de ondernemerswereld weet Hogema welke impact een crisis...

De werkdag van: Iris van der Gun, Holland Jersey

De werkdag van: Iris van der Gun, Holland Jersey

Het ‘speciale biertje’ in de zuivel Iris van der Gun is verantwoordelijk voor de logistiek en operations bij Holland Jersey, een zuivelbedrijf uit Nijkerk dat uitsluitend melk van Jerseykoeien verwerkt tot hoogwaardige zuivelproducten.  Wereldwijd komt zwartbonte Holstein-Friesian het meest voor. Daarnaast worden er in toenemende...

Voedselveiligheid: Voorsorteren op nieuwe uitdagingen

Voedselveiligheid: Voorsorteren op nieuwe uitdagingen

TLR International Laboratories analyseert levensmiddelen, diervoeders en (bio)brandstoffen. Nabij Rotterdam wordt in 2022 het state-of-the-art onderkomen betrokken met de nieuwste techno-logie op logistiek en analytisch vlak.

Verder kijken dan de peer lang is

Verder kijken dan de peer lang is

Slimme software beoordeelt kleur van groente, fruit en andere voedingsmiddelen Een rode blos op een appel is makkelijk te zien. Maar welke appel de perfecte blos heeft, kan beter door camera’s en software worden gedetecteerd. Tekst: Pauline van Schayck  Zelfs onzichtbare eigenschappen van voedingsmiddelen zijn straks op te sporen. Vroegtijdig...

Procesinstrumentatie in de kaasfabriek: flowen maar  met die kaas

Procesinstrumentatie in de kaasfabriek: flowen maar met die kaas

Bij de productie van kaas komen verschillende typen procesinstrumentatie kijken. Meten, controleren, bewaken, bewerken, en alles moet met elkaar communiceren. In een kaasfabriek komt bij bijna ieder proces wel een instrument om de hoek.  Voor alle instrumenten geldt dat ze geschikt moeten zijn voor de specifieke eisen die in een voedingsmiddelenproductie...

EVMI
EVMI

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 49,99 ex. btw

Profiteer nu
Editie 3 2021
Editie 3 2021

In EVMI 3 draait alles om voedselveiligheid. Binnenkort valt het kersverse magazine op de mat. Deze week komen de eerste artikelen alvast online!

EVMI 3 online
Verpakkingsspecial 2020
Verpakkingsspecial 2020

De EVMI Verpakkingsspecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees meer
Evenementen

Training VITAL allergenen klassikaal

18 mei 2021

Lees meer

ESPERA Live machine demo

18 mei 2021 - 19 mei 2021

Lees meer

Food Inspiration Session: De dilemma’s van duurzaam eten

20 mei 2021 - 20 mei 2021

Lees meer
EVMI Nieuwsbrief

Ontvang de gratis digitale nieuwsbrief van EVMI iedere dinsdag en donderdag en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie.

Inschrijven
Evmi op Social

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea