Vakblad

EVMI 1 – februari 2017

In deze editie

Premium artikel

Premiumartikelen zijn alleen toegankelijk voor abonnees op EVMI Compleet en EVMI Digitaal.
» Ik ben al abonnee (inloggen)

Digitaal of Compleet abonnee worden?
Word Digitaal of Compleet abonnee en ontvang:EVMI Premium Digitaal

  • Online toegang tot alle Premium content
  • EVMI achtergrond & analyse-thema’s
  • 8 edities vakblad EVMI
  • Food Top 100
  • Korting op het tweejaarlijkse symposium van EVMI

Meer informatie

08 Horeca:

  • regenwater Horecava wint 08 Innovation Bier van Award
  • the duurzaam, en ‘On Verslag 09 move’ Horecava: ‘sharing’
  • Centraal Utrecht 14 op Foodconcepten

met Van vlees dry age een kasten: Weel verhaal 18

Verrassende 22 Food Experience concepten op HAS

verbeterd vorm door 24 en hygiëne ‘Dierenwelzijn slachthuizen’ toezicht nieuwe

Verrijkte peutermelk: spreekt van 26 schijnoplossing Voedingscentrum

gaat over Unilever recyclebaar 31 op plastic

ene voedselaffaire niet is andere de De 32

Salmonella-uitbraak door voorbij Europese lijkt eieren 33

Rubrieken:Agenda 28 Nieuws 34 colofon Bedrijvengids en 04 – –

Preview

EVMI.nl is een activiteit van Vakbladen.com. Auteursrecht voorbehouden. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: