Vakblad

EVMI 3 – mei 2016

In deze editie

Premium artikel

Premiumartikelen zijn alleen toegankelijk voor abonnees op EVMI Compleet en EVMI Digitaal.
» Ik ben al abonnee (inloggen)

Digitaal of Compleet abonnee worden?
Word Digitaal of Compleet abonnee en ontvang:EVMI Premium Digitaal

  • Online toegang tot alle Premium content
  • EVMI achtergrond & analyse-thema’s
  • 8 edities vakblad EVMI
  • Food Top 100
  • Korting op het tweejaarlijkse symposium van EVMI

Meer informatie

Inhoud

04 Nieuws
en Sterke alcoholvrij speciaalbier groei

3D-congres Venlo in 08
uit de Food printer

12 Verpakkingsbeurs Empack
materialen sterk opkomst Biobased in

Grow Heinz 16 Own your
Het hele verhaal ketchup achter de

Schijf Vijf 20 Flexibele onthuld van
de telt richting goede stap Elke in

Professional Day 24 Food
aardappelen Groenten, bonen en

28 Nieuwe Westfort slachterij
Duurzame varkensvlees productie

der Van Moolen 31
Oosten Verre in Het Nederland

37 voeding Gepersonaliseerde
én van belang Kwantiteit kwaliteit

Voedingsprofielen 40
Van uitstel komt afstel

Productnieuws 42
perslucht besmetting Voorkom door verontreinigde

43 als Kansen vleesvervanger
het rode zeewier Dulse, veelzijdige

46 Service
en colofon Agenda

Preview

EVMI.nl is een activiteit van Vakbladen.com. Auteursrecht voorbehouden. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: