Vakblad

Hygiëne special

In deze editie

  • NVWA heeft toezicht gewijzigd
  • Voedselinfecties en -vergiftigingen
  • Nieuwe hygiënecode ijsbereiding: Duidelijkheid boven alles
  • Bakkerssector: ‘Hygiëne begint bij gestructureerd werken’
  • Aanpassing Hygiënecode Slagersbedrijf: ‘De slager groeit uit de Hygiënecode’
  • Vissector: Software ondersteunt hygiëne
  • Voedingssupplementen: NVWA constateert verboden stoffen
  • Vocht, vuil en olie… Hoe houd je dat uit perslucht?
  • Picasso volgt bijspijkerworkshop hygiëne
  • Onderzoek voedselallergie: ‘Een onderschat probleem’
  • Insecteneiwit, een alternatieve eiwitbron: Allergierisico’s onderzocht
  • Zin en Onzin van Zonering

Preview

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *