De Ruijter opent boterhammenrestaurant

3 september 2015

De Ruijter opent  in Amsterdam een tijdelijk boterhammenrestaurant. In de Negen Straatjes is restaurant De Struisvogel omgetoverd tot ontbijt- en lunchrestaurant.

In Het Boterhammen Restaurant worden boterhammen en broodjes belegd en krijgen mensen alle ruimte om hun fantasie de vrije loop te laten met de producten van De Ruijter. Dat meldt news.social.

Weinig variatie

De meeste Nederlanders eten veel brood, maar variëren weinig met hun broodbeleg, blijkt volgens De Ruijter uit recent onderzoek. Ze gebruiken meestal slechts twee soorten. Ook worden de boterhammen in hooguit een kwartiertje routinematig naar binnen geschoven.

Aandacht geven en inspireren

Met dit restaurant wil De Ruijter brood en broodbeleg weer de aandacht geven en mensen inspireren om hun brood bijzonder te maken.

Gekozen kan worden uit boterhammen en fruit en daarnaast voor De Ruijter producten als Vlokfeest, Anijs-, Vruchten- en Aardbeien-frambooshagel, Muisjes en Bebogeen.

Afrekenen met #broodjebijzonder

Er is geen menukaart en geen prijslijst. Als klanten een foto van de creatie delen op social media met #broodjebijzonder, hoeft niet te worden afgerekend.

Het Boterhammen Restaurant opent vrijdag 4 september en blijft tot en met 10 september tussen 9 en 14 uur open.

Lees ook:

Altijd op de hoogte blijven?