Daan van Doorn commissaris bij A-ware Food Group

23 mei 2012

LOPIK – Daan van Doorn is toegetreden tot de Raad van Commissarissen van de A-ware Food Group uit Lopik.

Van Doorn was tot eind 2009 topman bij vleesconcern Vion.

Behalve commissaris bij de A-ware Food Group is Van Doorn onder meer voorzitter van het Fundraising Committee van Wageningen Universiteit, voorzitter van de Raad van Advies van de Science Group van Wageningen Universiteit en voorzitter van de Producentenorganisatie Nederlandse Mosselcultuur.

Ook gaf hij leiding aan de Commissie Van Doorn die de omslag naar duurzaam vlees in 2020 beoogt.

De directie van de A-ware Food Group zegt bijzonder verheugd te zijn met de versterking van de Raad van Commissarissen. "Van Doorn brengt veel kennis van de zuivelmarkt in en heeft een groot netwerk in de agriwereld."

De A-ware Food Group ontstond eind 2010 door de fusie van Anker Food Group en de Bouter Group. Het bedrijf houdt zich onder meer bezig met het rijpen, snijden en verpakken van kaas (speciaal) producten en met de opslag en distributie hiervan. Het bedrijf heeft een omzet van 1,2 miljard en telt 1600 medewerkers.

De Raad van Commissarissen van de A-ware Food Group bestaat naast Daan van Doorn uit voorzitter Bernard Bijvoet, Peter Bouter, Pieter van Loon en Henk Engelkes.

Lees ook:

 

Altijd op de hoogte blijven?