Adverteren

EVMI – Platform voor de professional in de voedingsmiddelen industrie
EVMI is een vakblad en website gericht op de voedingsmiddelenindustrie. Via het magazine, de website, wekelijkse digitale nieuwsbrieven en jaarlijkse congressen houden we professionals uit de industrie op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de foodsector. Het magazine bestaat uit vier katernen: Food Innovatie, Management, Proces & Techniek en Food Lab. Daarnaast brengt EVMI verschillende specials uit: verpakking, hygiëne en machinebouw.

EVMI bereik
Magazine
• Verschijnt: 8 x per jaar
• Oplage: 2.100 exemplaren
Website:
• 12.500 unieke bezoekers per maand
Nieuwsbrief:
• 2 x per week (dinsdag en donderdag)
• 4.500 abonnees

Lezersprofiel
EVMI wordt gelezen door een hoger opgeleide doelgroep die zich richt op innovatie in voeding en op de hoogte gehouden wil worden. Hieronder vallen bijvoorbeeld levensmiddelentechnologen, kwaliteitsmanagers, leidinggevenden in de voedselproductiebedrijven, procestechnologen en productontwikkelaars.

Mediakaarten
EVMI Mediakaart 2023
EVMI Media kit 2023 (Engels)
Mediakaart Verpakkingsspecial 2023
Mediakaart Hygiënespecial: 2023
Mediakaart Machinebouw special 2023

Multimediale campagne
EVMI biedt verschillende mogelijkheden om online en offline te adverteren. Denk hierbij aan een advertentie, branded content, online bannering of online advertorials. Maatwerk is uiteraard ook mogelijk, onze media-adviseur helpt u graag met het bepalen van een passende (multimediale) campagne om uw marketingdoelstellingen te behalen.

Contact sales
EVMI
Gjelt Douma
06 46 75 14 67
Stuur een e-mail

EVMI - Food Lab
Bas van den Engel
06-42306937
Stuur een e-mail

EVMI - Proces en Productie
Erik de Jong
06-24685225
Stuur een e-mail

 

(no title)


Jaarlijks organiseert EVMI (Alea Publishers) samen met Mikrocentrum het Food Technology evenement.

Food Technology
Ons voedselsysteem staat onder grote druk! Het effect van jarenlange massaconsumptie op onder meer het klimaat, grondstoffen en andere natuurlijke bronnen wordt steeds meer zichtbaar. De druk verlagen vraagt echter om een flink aantal transities. En één ding is hierbij zeker: efficiënter, effectiever, veiliger, duurzamer of zelfs geheel anders voedsel produceren is hiervoor essentieel. Maar hoe kunnen we dit realiseren?
Food Technology brengt de werelden van food, beverage en technologie bij elkaar om samen te werken aan een efficiënt en duurzaam voedselsysteem

Technologie speelt een belangrijke rol in het bereiken van een efficiënt en duurzaam voedselsysteem. Om de juiste oplossingen te vinden, is het van belang dat de food, beverage en technologiewereld elkaar jaarlijks ontmoeten om met elkaar kennis uit te wisselen en samenwerkingen te starten. Food Technology is deze ontmoetingsplek en daarom organiseren Vakblad EVMI en Mikrocentrum samen op 12 en 13 april 2023 de tweede editie in de Brabanthallen te ‘s-Hertogenbosch. Zowel op de beursvloer als tijdens de lezingen en seminars ontdekt u de laatste ontwikkelingen op drie actuele hoofdthema’s:

  • Voedselverwerking & machines
  • Voedselveiligheid
  • Food innovatie & duurzaamheid

In combinatie met Food Technology organiseren Alea Publishers en Mikrocentrum ook Lab Technology

Lab Technology
De toenemende vraag naar labgerelateerde oplossingen als antwoord op actuele transities vraagt om snelheid, flexibiliteit en meer veiligheid. Op weg naar laboratoriumtechnologie 2.0 is het belichten, bespreken en tonen van labgerelateerde (deel)oplossingen essentieel. Lab Technology op 12 en 13 april is dan ook het platform waar de lab- en techwereld elkaar ontmoeten om dit samen te realiseren.

Meer informatie: Food Technology, Lab Technology of neem contact op met Gjelt Douma (06 46 75 14 67/ e-mail)

 

 

 

 

EVMI
EVMI

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 49,99 ex. btw

Profiteer nu
Editie 1 2023
Editie 1 2023

In dit nummer van EVMI staat verpakken centraal. Met onder meer: interview met Gert-Jan van Baardwijk, circulaire verpakkingen en eenvoudig hybride producten maken. Lees de editie hier!

EVMI 1 online
Verpakkingsspecial
Verpakkingsspecial

De Verpakkingsspecial is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees meer
Evenementen

Open Avond Hogeschool Inholland

29 maart 2023

Lees meer

Veggie Challenge Live 2023 – nieuw food & lifestyle event

31 maart 2023 - 1 april 2023

Lees meer

Empack en Packaging Innovations 2023

5 april 2023 - 6 april 2023

Lees meer
EVMI Nieuwsbrief

Ontvang de gratis digitale nieuwsbrief van EVMI iedere dinsdag en donderdag en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie.

Inschrijven
Evmi op Social

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea