Edities
EVMI 2 2021
In EVMI 2 staat het thema Verpakken centraal. Abonnees hebben het magazine inmiddels op hun deurmat gevonden. Liever online lezen? Lees hier alle artikelen uit de nieuwste editie.
Hij komt er weer aan: Onze jaarlijkse hygiënespecial. Meedoen?
Ook dit jaar brengt EVMI een Hygiënespecial. Bomvol artikelen en bijdragen over maar éénonderwerp - een heel belangrijk onderwerp. Die special gaat in juni mee met al onze foodtitels: VisMagazine, Vlees+, Bakkers in Bedrijf en Pompshop. En natuurlijk valt hij op de mat bij alle EVMI-lezers. In alle facetten van de voedingsmiddelenindustrie...
EVMI 1 2021
De eerste EVMI van 2021 is meteen de eerste editie met Janet Kooren aan het roer als hoofdredacteur. Het thema is Processing. Abonnees hebben het magazine ontvangen. Liever online lezen? Hieronder vind je alle artikelen uit de nieuwste editie.
EVMI 8 2020
In dit nummer van EVMI staan de food trends van 2021 centraal. Met onder andere: De zeven beloftes van Bonduelle, de toekomst van de melkveehouderij en duurzaamheid als bedrijfsstrategie
EVMI 7 2020
Het thema van dit nummer van EVMI is voedselveiligheid, met onder andere: de bananenrevolutie van BeFrank Bananen, duurzame producten dupe van coronacrisis en gebrekkige vleescontrole in Canada.
Editie 6 - 2020
Het thema van EVMI 6 is duurzaamheid. Met onder andere de Wageningse finalisten van de Food System Vision Prize en de fusie van de UTZ en Rainforest Alliance
Verpakkingsspecial 2020
Dit is de Verpakkingsspecial 2020. Met onder andere: Een interview met Chris Heijnes, 'trends in het onderwerp van verpakken' en 'broodzakken in de strijd tegen eenmalig plastic'.
EVMI 5 2020
Het thema van dit nummer van EVMI is ingrediënten met onder andere de zoektocht naar plantaardige alternatieven voor zuivel, de eiwitten van de toekomst en de duurzaamheidsambities van Hak.
EVMI 4 2020
In EVMI editie vier: "Over smaak is nog maar weinig bekend" We weten veel te weinig over smaak. Onze kennis over bereidingswijzen holt achteruit. En met de schaalvergroting in de landbouw is in de afgelopen decennia ook nog de smaak van landbouwproducten achteruitgegaan. Dat betoogt smaakprofessor Peter Klosse. Hij promoveerde in 2004 met een proefschrift...
EVMI 3 2020
In het themanummer Carrière analyseren we onder andere de positie van vrouwen in de voedingsmiddelenindustrie. Hoe doen voedingsmiddelenproducenten het op het gebied van diversiteit? Zijn vrouwen bezig aan een opmars in onze sector? Of is er toch nog sprake van een glazen plafond? En verder: Chef-koks in R&D Veel grote voedingsmiddelenproducenten...
EVMI Nieuwsbrief
Ontvang de gratis digitale nieuwsbrief van EVMI iedere dinsdag en donderdag en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie.
InschrijvenEVMI
Editie 2 2021

Verpakken, daar draait het om in EVMI 2. Abonnees hebben het magazine inmiddels ontvangen. Liever online lezen? Klik dan hier!
EVMI 2 online