Edities
EVMI 3 2020

EVMI 3 2020

In het themanummer Carrière analyseren we onder andere de positie van vrouwen in de voedingsmiddelenindustrie. Hoe doen voedingsmiddelenproducenten het op het gebied van diversiteit? Zijn vrouwen bezig aan een opmars in onze sector? Of is er toch nog sprake van een glazen plafond? En verder: Chef-koks in R&D Veel grote voedingsmiddelenproducenten...

Hygiënespecial 2020

Hygiënespecial 2020

Binnenkort komt EVMI weer met een gloednieuwe Hygiënespecial. Daarin leest u over voorschriften, onderzoek en techniek op het gebied van hygiëne, maar ook over houdbaarheid, verontreiniging en allergenen. Bacteriën, allergenen, vocht, ongedierte, verboden stoffen en fysieke verontreinigingen; de voedselproducent moet overal rekening mee...

EVMI 2 2020

EVMI 2 2020

In dit themanummer over verpakkingen duiken we in een flink aantal trends op het gebied van verpakkingsontwerp, zoals een grotere focus op het ontwerp van verpakkingen voor online verkoop. Ook vragen we Chris Bruijnes van het KIDV naar zijn visie op het circulair maken van de verpakkingsketen. En verder: Smart packaging Door middel van smart packaging...

EVMI 1 2020

EVMI 1 2020

In dit themanummer over digitalisering lees je wat o.a. smart industry en kunstmatige intelligentie kunnen betekenen in het productieproces. Ook nemen we een kijkje in het nieuwe R&D-centrum van Unilever, midden op de universiteitscampus in Wageningen. En verder: Digitalisering in het MKB Internet of Things, big data, kunstmatige intelligentie,...

EVMI 8 2019

EVMI 8 2019

In dit themanummer over duurzaamheid besteden we aandacht aan enkele van de grote vraagstukken rondom dit onderwerp. Zo vragen we enkele Nederlandse bedrijven hoe ze hun productie CO2-neutraal kunnen krijgen, kijken we wat er commercieel mogelijk is voor het hergebruiken van plastic huisafval en vragen we Directeur Duurzaamheid Anniek Mauser van...

EVMI 7 2019

EVMI 7 2019

Een recente listeria-uitbraak laat goed zien dat lang niet ieder bedrijf hygiëne en voedselveiligheid goed onder controle heeft. Een scherpe focus en een goed doordacht schoonmaakproces is van groot belang. In dit themanummer over voedselveiligheid onderzoeken we het belang van een goed hygiënisch ontwerp van productieruimten en schoonmaakprocessen....

EVMI 6 2019

EVMI 6 2019

Logistiek, het thema van EVMI editie 6, is een ontzettend breed onderwerp. In 2019 draait logistiek niet meer alleen maar om efficiency, maar spelen andere kwesties als duurzaamheid en flexibiliteit ook een grote rol. Nieuwe technologieën zullen het bijvoorbeeld mogelijk maken om verslogistiek af te stemmen op de wensen van specifieke klanten,...

EVMI 5 2019

EVMI 5 2019

EVMI nummer 5 van 2019 heeft als thema ingrediënten. De ingrediënten waar op dit moment misschien wel het meest mee wordt geïnnoveerd zijn eiwitten. Plantaardige eiwitten zijn een hot topic, maar ook soja levert geen klimaatwalhalla op. Wetenschappers gaan inmiddels al een paar stappen verder; wat dacht je van dierloos melkeiwit of eiwit...

EVMI 4 2019

EVMI 4 2019

In EVMI 4 duiken we in het thema processing, met onder meer diepgravende artikelen over milde conserveringstechnieken en herformulering van bakkerijproducten. Ook lees je een uitgebreid interview met FNLI-directeur Marian Geluk, over innovatie, ervaringen in het buitenland en de rol van de branchevereniging bij maatschappelijke kwesties. In...

EVMI 3 2019

EVMI 3 2019

EVMI 3 staat in het teken van carrière en arbeidsmarkt. Natuurlijk buigen we ons over de tekorten op de arbeidsmarkt en bespreken we de perspectieven voor start-ups in de voedselindustrie. Maar we houden het vooral positief. Zo bezoeken we een van de beste werkplekken in de foodsector en spreken we met de zakenvrouw van het jaar....

EVMI Nieuwsbrief

Ontvang de gratis digitale nieuwsbrief van EVMI iedere dinsdag en donderdag en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie.

Inschrijven
EVMI
EVMI

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 29,99 ex. BTW 

Profiteer nu
Editie 3 - 2020

In EVMI 3 analyseren we onder andere de positie van vrouwen in de voedingsmiddelenindustrie. Hoe doen voedingsmiddelenproducenten het op het gebied van diversiteit? Zijn vrouwen bezig aan een opmars in onze sector? Of is er toch nog sprake van een glazen plafond?

Bekijk de inhoud
Evenementen

Vakbeurzen Maintenance en Worksafe

23 april 2020

Lees meer

Expo GastroPan 2020

21 juni 2020 - 23 juni 2020

Lees meer

More than Drinks Inspiration!

6 september 2020 - 7 september 2020

Lees meer
Evmi op Social

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea