Edities
EVMI 7 2022

EVMI 7 2022

In EVMI 7 staat het thema eiwittransitie centraal. Met onder meer: interview met Danielle Mol over plantaardig, de NutriScore over vleesvervangers en elekrificatie in de chipsfabriek. Lees de editie hier!

EVMI 6 2022

EVMI 6 2022

EVMI 6 gaat over het thema voedselveiligheid.  ActueelRedactioneelFeiten & cijfersNieuwsInterview Prof. dr. ir. Kees de Graaf Food InnovatieStartup event IFFI - Bedrijven en startups ontmoeten elkaarBiobased verpakken ManagementDoe meer met haver - Prima voor duurzame landbouwFactor M - De mens in de circulaire ecomonie Processing en ProductieSchone...

EVMI 5 2022

EVMI 5 2022

EVMI 5 gaat over het thema automatisering. In deze editie: Interview met Erasmus Q-Intelligence over voorspellingstools, het AGROS-project van WUR en een nieuwe stappenmoter voor food. Lees de artikelen uit EVMI 5 hier online.  Inhoud Actueel- Redactioneel- Feiten & cijfers- Interview Erasmus Q-Intelligence Food Innovatie- Autonome kassenAGROS-project...

EVMI 4 2022

EVMI 4 2022

EVMI 4 gaat over het thema procesveiligheid. In deze editie: Interview met hoogleraar virologie Marion Koopmans, aan de slag met de Nationale Aanpact Productverbetering en procesveiligheid en testen. Lees EVMI 4 hier online.

EVMI 3 2022

EVMI 3 2022

EVMI 3 gaat over het thema Ketenoptimalisatie. In deze editie: Minder verpakkingen in supermarkten, biofilms onder de loep en het belang van etiketten. Lees EVMI 3 hier online.

EVMI 2 2022

EVMI 2 2022

In EVMI 2 staat het thema transitie centraal. Een greep uit de onderwerpen in deze editie: anders kijken naar reststromen, zoeken naar de juiste toepassing van insecteneiwit, Food in Transitie 2030 en nieuwe membraantechnologie. Lees EVMI 2 hier online! Inhoud ACTUEELRedactioneel Feiten & cijfersInterview: Guido Camps FOOD INNOVATIE Insecteneiwit:...

Machinebouwspecial voorjaar 2022

Machinebouwspecial voorjaar 2022

In deze Machinebouwspecial: Redactioneel Feiten en cijfers INTERVIEW Frank Rood en Thijs Schepman: Modulair ontwerpen MACHINEBOUWBakkerij-automatisering: 12.000 busbroden per uur Vleesverwerking: De perfecte match tussen apparatuur en ambacht FOOD TECHNOLOGY Wat kun je verwachten als bezoeker: Highlights van het programma MACHINEBOUW Bescherming...

EVMI 1 2022

EVMI 1 2022

In de eerste EVMI van 2022 staat het thema Processing centraal. Een greep uit de onderwerpen in deze editie: meer aandacht voor het consumentenperspectief, de stand van zaken in eiwittransitie, gecoat papier als verpakking en high tech yoghurtafvulmachines.

EVMI 8 2021

EVMI 8 2021

We gaan groen het jaar uit met EVMI 8. Duurzaamheid is altijd een belangrijk thema voor EVMI, maar in deze laatste editie van 2021 staat er een extra spotlight op.

EVMI 7 2021

EVMI 7 2021

EVMI 7 staat volledig in het teken van Food Technology. Het evenement is uitgesteld, maar dat maakt de inhoud niet minder actueel!

EVMI
EVMI

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 49,99 ex. btw

Profiteer nu
Editie 7 2022
Editie 7 2022

In EVMI 7 staat het thema eiwittransitie centraal. Met onder meer: interview met Danielle Mol over plantaardig, de NutriScore over vleesvervangers en elekrificatie in de chipsfabriek. Lees de editie hier!

EVMI 7 online
Hygiënespecial
Hygiënespecial

De Hygiënespecial is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees meer
Evenementen

ESPERA TECH DAY

20 september 2022

Lees meer

Enza Zaden: Summer Field Days

27 september 2022 - 30 september 2022

Lees meer

BBB Maastricht 2022

10 oktober 2022 - 12 oktober 2022

Lees meer
EVMI Nieuwsbrief

Ontvang de gratis digitale nieuwsbrief van EVMI iedere dinsdag en donderdag en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie.

Inschrijven
Evmi op Social

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea