Edities
EVMI 4 2019

EVMI 4 2019

In EVMI 4 duiken we in het thema processing, met onder meer diepgravende artikelen over milde conserveringstechnieken en herformulering van bakkerijproducten. Ook lees je een uitgebreid interview met FNLI-directeur Marian Geluk, over innovatie, ervaringen in het buitenland en de rol van de branchevereniging bij maatschappelijke kwesties. In...

EVMI 3 2019

EVMI 3 2019

EVMI 3 staat in het teken van carrière en arbeidsmarkt. Natuurlijk buigen we ons over de tekorten op de arbeidsmarkt en bespreken we de perspectieven voor start-ups in de voedselindustrie. Maar we houden het vooral positief. Zo bezoeken we een van de beste werkplekken in de foodsector en spreken we met de zakenvrouw van het jaar....

EVMI 2 2019

EVMI 2 2019

De nieuwe EVMI staat in het teken van plastic verpakkingen. In februari sloten zo’n zeventig bedrijven met staatssecretaris Van Veldhoven het zogenoemde Plastic Pact. Om de milieubelasting van plastic verpakkingen te beperken, worden ambitieuze recyclingdoelen gesteld voor 2025. Zijn die doelen wel haalbaar? En hoe zit het met bioplastics? In...

EVMI 1 2019

EVMI 1 2019

EVMI bestaat 20 jaar, en dat vieren we met vernieuwing op alle fronten. Het magazine heeft een volledig nieuwe vormgeving gekregen, heeft een nieuwe indeling in verschillende katernen en bevat een aantal nieuwe rubrieken. In deze uitgave spreken we onder meer met de nieuwe, en piepjonge, directeur van AB Inbev Nederland, gaan we op bezoek in de...

Test-evmi-editie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer malesuada elementum diam, id egestas lorem rutrum et. Vestibulum elementum, purus et ullamcorper aliquam, velit dolor pulvinar libero, eu iaculis nibh massa vel metus. Quisque rhoncus tortor eu libero fermentum viverra. Donec eu metus sem. Nulla nec libero semper, semper est eget, accumsan justo. Fusce bibendum, nibh sit amet iaculis suscipit, neque velit lobortis nisi, et rutrum ante velit id est. Quisque aporttitor lectus lacus, molestie fringilla ante vestibulum quis. Morbi accumsan tristique diam, sed tincidunt nunc eleifend ut....

EVMI 7- november 2018

    Een kwestie van pathogenen pesten KeyGene opent Crops Innovation Center Baltussen streeft naar transparant platform voor groenteketen SIAL presenteert de toekomst van food Column Samuel Levie Cosun Biobased Products vooral non-food. MOSA Meat en de opgaven voor kweekvlees. ‘Wij maken geen vleesvervanger’ – Mark Kulsdom over The Dutch Weed Burger Fysieke verontreinigingen detecteren – Vijf uitdagingen in het productieproces Trends in voedselveiligheid – Allergenen en bacterieresistentie En de rubrieken Nieuws Labtechnology Boeken Bedrijvengids...

EVMI Nieuwsbrief

Ontvang de gratis digitale nieuwsbrief van EVMI iedere dinsdag en donderdag en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie.

Inschrijven
EVMI 4 - 2019

evmi4-cover-klein
In EVMI 4 duiken we in het thema processing, met onder meer diepgravende artikelen over milde conserveringstechnieken en herformulering van bakkerijproducten. Ook lees je een uitgebreid interview met FNLI-directeur Marian Geluk, over innovatie, ervaringen in het buitenland en de rol van de branchevereniging bij maatschappelijke kwesties.

Bekijk de inhoud
Gratis 2 nummers op proef

Bent u nog niet bekend met EVMI?
Vraag dan hier uw proefabonnement aan en ontvang 2 gratis proefnummers.

Aanvragen
Evenementen

HAS cursus: levensmiddelen biologie

3 september 2019 - 3 december 2019

Lees meer

Opleding QESH/KAM/QA manager

5 september 2019 - 12 december 2019

Lees meer

HAS cursus: food & business marketing

5 september 2019 - 5 december 2019

Lees meer