Edities
EVMI 8 2020

EVMI 8 2020

In dit nummer van EVMI staan de food trends van 2021 centraal. Met onder andere: De zeven beloftes van Bonduelle, de toekomst van de melkveehouderij en duurzaamheid als bedrijfsstrategie

EVMI 7 2020

EVMI 7 2020

Het thema van dit nummer van EVMI is voedselveiligheid, met onder andere: de bananenrevolutie van BeFrank Bananen, duurzame producten dupe van coronacrisis en gebrekkige vleescontrole in Canada.

Editie 6 - 2020

Editie 6 - 2020

Het thema van EVMI 6 is duurzaamheid. Met onder andere de Wageningse finalisten van de Food System Vision Prize en de fusie van de UTZ en Rainforest Alliance

Verpakkingsspecial 2020

Verpakkingsspecial 2020

Dit is de Verpakkingsspecial 2020. Met onder andere: Een interview met Chris Heijnes, 'trends in het onderwerp van verpakken' en 'broodzakken in de strijd tegen eenmalig plastic'.

EVMI 5 2020

EVMI 5 2020

Het thema van dit nummer van EVMI is ingrediënten met onder andere de zoektocht naar plantaardige alternatieven voor zuivel, de eiwitten van de toekomst en de duurzaamheidsambities van Hak.

EVMI 4 2020

EVMI 4 2020

In EVMI editie vier: "Over smaak is nog maar weinig bekend" We weten veel te weinig over smaak. Onze kennis over bereidingswijzen holt achteruit. En met de schaalvergroting in de landbouw is in de afgelopen decennia ook nog de smaak van landbouwproducten achteruitgegaan. Dat betoogt smaakprofessor Peter Klosse. Hij promoveerde in 2004 met een proefschrift...

EVMI 3 2020

EVMI 3 2020

In het themanummer Carrière analyseren we onder andere de positie van vrouwen in de voedingsmiddelenindustrie. Hoe doen voedingsmiddelenproducenten het op het gebied van diversiteit? Zijn vrouwen bezig aan een opmars in onze sector? Of is er toch nog sprake van een glazen plafond? En verder: Chef-koks in R&D Veel grote voedingsmiddelenproducenten...

Hygiënespecial 2020

Hygiënespecial 2020

Binnenkort komt EVMI weer met een gloednieuwe Hygiënespecial. Daarin leest u over voorschriften, onderzoek en techniek op het gebied van hygiëne, maar ook over houdbaarheid, verontreiniging en allergenen. Bacteriën, allergenen, vocht, ongedierte, verboden stoffen en fysieke verontreinigingen; de voedselproducent moet overal rekening mee...

EVMI 2 2020

EVMI 2 2020

In dit themanummer over verpakkingen duiken we in een flink aantal trends op het gebied van verpakkingsontwerp, zoals een grotere focus op het ontwerp van verpakkingen voor online verkoop. Ook vragen we Chris Bruijnes van het KIDV naar zijn visie op het circulair maken van de verpakkingsketen. En verder: Smart packaging Door middel van smart packaging...

EVMI 1 2020

EVMI 1 2020

In dit themanummer over digitalisering lees je wat o.a. smart industry en kunstmatige intelligentie kunnen betekenen in het productieproces. Ook nemen we een kijkje in het nieuwe R&D-centrum van Unilever, midden op de universiteitscampus in Wageningen. En verder: Digitalisering in het MKB Internet of Things, big data, kunstmatige intelligentie,...

EVMI Nieuwsbrief

Ontvang de gratis digitale nieuwsbrief van EVMI iedere dinsdag en donderdag en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie.

Inschrijven
EVMI
EVMI

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 29,99 ex. BTW 

Profiteer nu
Editie 8 2020
Editie 8 2020

In EVMI 8 staan de food trends van 2021 centraal. Met o.a. de beloftes van Bonduelle, verkoopplatform Rechtstreex en duurzame voedselketens.

Lees meer
Verpakkingsspecial 2020
Verpakkingsspecial 2020

De EVMI Verpakkingsspecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees meer
Evenementen

Seafood Expo Asia Reconnect 2020

17 november 2020 - 19 november 2020

Lees meer

BioKennisweek

18 januari 2021 - 22:00

Lees meer

Food Safety Compliance opleiding voor QA managers

21 januari 2021 - 3 februari 2021

Lees meer
Evmi op Social

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea