Evenementen

PLMA World of Private Label 2022

PLMA brengt retailers, groothandelaren en private label-professionals bij elkaar om nieuwe producten te vinden, te netwerken en inspiratie op te doen

SpaceBakery Symposium

Op 7 en 8 juni 2022 organiseert Flanders' FOOD het SpaceBakery Symposium in Antwerp Expo. Tijdens dit event gaan academici, wetenschappers, ondernemers en beleidsmakers in gesprek over de agrovoedingssystemen van de toekomst.

Cursus Hygiënische engineering - Gebouw

Op 9 en 10 juni vindt de cursus Hyg. engineering - Gebouw van Burggraaf & Partners plaats, over de vereisten met betrekking tot de fabrieksbehuizing van voedselbereiding.

Cursus Hygiënisch ontwerpen

Op 16 juni begint de 3-daagse cursus Hygiënisch ontwerpen van Burggraf & Partners.

KIDV Verdiepingsbijeenkomst Herbruikbare verpakkingen

Herbruikbare verpakkingen zijn een betekenisvolle stap op weg naar een circulaire economie voor verpakkingen. Waar veel bedrijven – enkele koplopers uitgezonderd - een jaar geleden nog huiverig waren om met herbruikbare verpakkingen aan de slag te gaan, is hier ineens veel belangstelling voor. Het KIDV nodigt u van harte uit bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn.

Webwinkel Vakdagen 2022

Op 29 en 30 juni 2022 vinden de Webwinkel Vakdagen plaats in de jaarbeurs van Utrecht. De Webwinkel Vakdagen zijn een ontmoetingsplatform voor de hele e-commerce branche.

Cursus Levensmiddelenmicrobiologie

Cursus Levensmiddelenmicrobiologie

Als specialist in de foodbranche weet je als geen ander dat micro-organismen zowel goed als kwaad kunnen. In deze cursus leer alles over micro-organismen.

Cursus Vleestechnologie

Cursus Vleestechnologie

Van 100% dierlijk vlees tot 100% plantaardig of een hybride product: wat hebben ze gemeen? Wil je jezelf verder ontwikkelen en meer technologische kennis verkrijgen dan is deze cursus bij uitstek geschikt.

Fish International 2022

Fish International 2022

Op de Vis Fair zijn ongeveer 303 exposanten uit 29 landen aanwezig die hun producten op het gebied van visproductie, visverwerking, verse vis en delicatessen presenteren. Bezoekers uit onder andere de visserijbeheer, detailhandel en catering maken van de gelegenheid gebruik voor netwerken en het winnen van informatie.

Automechanika 2022

Op dinsdag 13 t/m zaterdag 17 september 2022 vindt de beurs Automechanika plaats in Frankfurt. Het is een ontmoetingsplek voor de auto-industrie voor apparatuur, onderdelen, accessoires, management en services.

EVMI
EVMI

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 49,99 ex. btw

Profiteer nu
Editie 2 2022
Editie 2 2022

In EVMI 2 staat het thema transitie centraal. Met onder andere: zoeken naar de juiste toepassing van insecteneiwit, Food in Transitie 2030 en nieuwe membraantechnologie.

EVMI 2 online
Machinebouwspecial
Machinebouwspecial

De eerste Machinebouwspecial is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees meer
Evenementen

Gastvrij Rottterdam 2022

19 september 2022 - 21 september 2022

Lees meer

Vakbeurs Foodspecialiteiten 2022

26 september 2022 - 27 september 2022

Lees meer

BBB Maastricht 2022

10 oktober 2022 - 12 oktober 2022

Lees meer
AutomationNL Nieuwsbrief

Ontvang de gratis digitale nieuwsbrief van AutomationNL iedere dinsdag en donderdag en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen.

Inschrijven
Evmi op Social

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea