Evenementen
ESPERA TECH DAY

ESPERA TECH DAY

Op 22 september 2022 presenteert ESPERA haar 2e hybride event: ESPERA TECH DAY, helemaal kosteloos voor de deelnemers. Live on site bij Espera Nederland in Eindhoven en ook live online. Tijdens dit event kunt u de laatste trends en technologieën over automatisering, digitalisering en duurzaamheid in verpakken, wegen en etiketteren bestuderen en netwerken.

Enza Zaden: Summer Field Days

Enza Zaden: Summer Field Days

Tijdens de Summer Field Days op 27 tot 30 september kunnen groentetelers meer kennis vergaren over onze Nederlandse bodem en haar allernieuwste rassen te ontdekken. Het event vindt plaats in Twisk, Enkhuizen en voor de biologische telers bij Vitalis in Voorst.

Bijeenkomst richtlijnen en normen in de machinebouw voor de voedselproducerende industrie

Bijeenkomst richtlijnen en normen in de machinebouw voor de voedselproducerende industrie

Brancheverenigingen GMV Dutch Food Systems en DMFI (Dutch Machinery for the Food Industry) organiseren op 6 oktober een kennissessie “foodnormen in de machine- en installatiebouw”. In de bijeenkomst worden de deelnemers bijgepraat over alle relevante normen, richtlijnen en wetgeving op het gebied van machinebouw en installaties voor de voedingsmiddelenindustrie.

BBB Maastricht 2022

BBB Maastricht 2022

De Horecavakbeurs BBB Maastricht verwelkomt vertegenwoordigers uit alle horecasegmeneten. Horecavakgenoten ontmoeten elkaar en waardevolle verbindingen worden gecreëerd.

Cursus CIP - Innovatieve reinigingstechnieken

Op 10 en 11 oktober geeft Burggraaf & Partners een 2-daagse cursus over reiniging in de voedingsindustrie.

Visbeurs 2022

Maandag 10 oktober 2022 is de 15e editie van de Visbeurs. Op de Spakenburgse Visbeurs ontmoeten visspecialisten leveranciers uit het hele land. Op de beurs kan men zich laten inspireren en informeren over de laatste ontwikkelingen in de sector. Over het algemeen is er een grote verscheidenheid aan exposanten aanwezig, van verpakkingsleverancier tot saladeproducent

FUTUREMAKERS Leeuwarden

FUTUREMAKERS Leeuwarden

FUTUREMAKERS is het matchingsevent in de bakkerij en voedingsindustrie, waarbij studenten, werkzoekenden en bedrijven op een laagdrempelige manier met elkaar in gesprek gaan.

Solids Antwerpen 2022

Op 16 en 17 oktober 2022 vindt Solids plaats in Antwerpen; een beurs voor de poeder- en bulkindustrie in de Benelux.

BrauBeviale 2022

Van 8 t/m 10 november 2022 vindt de BrauBeviale beurs in het expositiecentrum van Nuremberg plaats. De BrauBeviale beurs is gericht op de gehele drankenindustrie.

Cursus Levensmiddelenchemie

Cursus Levensmiddelenchemie

Iedereen weet dat koolhydraten, eiwitten en vetten belangrijke voedingsstoffen zijn. Maar wie kent de chemische en fysische eigenschappen van deze stoffen?

EVMI
EVMI

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 49,99 ex. btw

Profiteer nu
Editie 5 2022
Editie 5 2022

In EVMI 4 staat het thema automatisering centraal. Met onder meer: interview met Erasmus Q-Intelligence over voorspellingstools, het AGROS-project van WUR en een nieuwe stappenmoter voor food. Lees de editie hier!

EVMI 4 online
Hygiënespecial
Hygiënespecial

De Hygiënespecial is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees meer
Evenementen

Training VITAL allergenen klassikaal (regio Utrecht)

17 november 2022

Lees meer

Slotsymposium “Op weg naar de échte waarde van groente en fruit!”

17 november 2022 - 17 november 2022

Lees meer

Opfristraining VITAL allergenen web-based

22 november 2022

Lees meer
EVMI Nieuwsbrief

Ontvang de gratis digitale nieuwsbrief van EVMI iedere dinsdag en donderdag en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie.

Inschrijven
Evmi op Social

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea