Evenementen

Opfristraining VITAL allergenen web-based

Tijdens de opfristraining VITAL allergenen web-based worden kort de wijzigingen van VITAL toegelicht en de theorie weer opgefrist. Ook welke informatie nodig is om de rekentool op de juiste wijze in te vullen komt aan bod.

HAS workshop zout- en suikerverlaging

HAS workshop zout- en suikerverlaging

De markt vraagt om gezondere producten, met minder of geen suiker en zout. De kwaliteit, smaak en de houdbaarheid van de gezondere producten moet daarbij hetzelfde blijven. Bij het aanpassen van de receptuur komen echter vaak allerlei problemen naar boven.

iba.CONNECTING EXPERTS

iba.CONNECTING EXPERTS

In oktober 2021 vindt de 25e editie van de driejaarlijkse intenrationale bakkersbeurs iba plaats. In aanloop naar deze beurs, organiseert iba van 15 t/m 17 maart het virtuele kick-off evenement iba.CONNECTING EXPERTS.

Training VITAL allergenen web-based

Tijdens de verdiepingscursus VITAL allergenen wordt het VITAL Program toegelicht. Aan de hand van opdrachten en (eigen) praktijkvoorbeelden worden berekeningen uitgevoerd met twee rekentools: de calculator van Allergenen Consultancy en VITAL Online.

Cursus allergenen management web-based

De training allergenen management is een praktijkgerichte cursus over alle aspecten van een goed allergenenmanagementsysteem, met veel achtergrondinformatie en voorbeelden.

Training VITAL allergenen web-based

Tijdens de verdiepingscursus VITAL allergenen wordt het VITAL Program toegelicht. Aan de hand van opdrachten en (eigen) praktijkvoorbeelden worden berekeningen uitgevoerd met twee rekentools: de calculator van Allergenen Consultancy en VITAL Online.

Training VITAL allergenen klassikaal

Tijdens de verdiepingscursus VITAL allergenen wordt het VITAL Program toegelicht. Aan de hand van opdrachten en (eigen) praktijkvoorbeelden worden berekeningen uitgevoerd met twee rekentools: de calculator van Allergenen Consultancy en VITAL Online.

Cursus allergenen management

De training allergenen management is een praktijkgerichte cursus over alle aspecten van een goed allergenenmanagementsysteem, met veel achtergrondinformatie en voorbeelden.

Food Technology 2021

Food Technology 2021

Mikrocentrum, kennis- en netwerkorganisatie voor de technische maakindustrie, en Alea Publishers, uitgever van het vakblad EVMI, bundelen de krachten en organiseren samen Food Technology 2021. Dit kennis- en netwerkevenement vindt plaats op 27 en 28 januari 2021 en richt zich volledig op hightech innovaties binnen de voedingsmiddelenindustrie.

Dutch Poultry Expo

De tweede editie van Dutch Poultry Expo is verplaatst naar 9 en 10 juni vanwege het coronavirus. Op beide dagen is het nationale vakevent voor de pluimveehouderij geopend van 14.00 tot 22.00 uur. Voor meer informatie: www.dutchpoultryexpo.nl.

EVMI Nieuwsbrief

Ontvang de gratis digitale nieuwsbrief van EVMI iedere dinsdag en donderdag en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie.

Inschrijven
EVMI
EVMI

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 49,99 ex. btw

Profiteer nu
Editie 1 2021
Editie 1 2021

In de eerste EVMI van 2021 staat het thema Processing centraal. Een dezer dagen ploft het magazine op je deurmat. Liever online lezen? Dat kan hier!

Lees meer
Verpakkingsspecial 2020
Verpakkingsspecial 2020

De EVMI Verpakkingsspecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees meer
Evenementen

Empack 2021

8 september 2021 - 9 september 2021

Lees meer

Gastvrij Rotterdam

20 september 2021 - 22 september 2021

Lees meer

Sirha 2021

23 september 2021 - 27 september 2021

Lees meer
Evmi op Social

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea