Evenementen
iba 2021

iba 2021

De IBA is hét wereldwijde ontmoetingspunt voor experts in de bakkerij-industrie. Op de vakbeurs voor bakkerij, zoetwaren en snacks, die iedere drie jaar plaatsvindt, worden nieuwe innovaties en ideeën geïntroduceerd.

Intrafood

Intrafood is de vakbeurs voor grondstoffen, ingrediënten, hulpstoffen, additieven en halffabrikaten voor de voedingsindustrie in de Benelux en Noord-Frankrijk. Op 27 en 28 oktober 2021 vindt de beurs plaats in Kortrijk, België.

Intrafood:21

Intrafood:21

Intrafood:21 is een vakevent voor grondstoffen, ingrediënten, additieven, hulpstoffen en halffabrikaten voor de voedingsindustrie in de Benelux en Noord-Frankrijk.

Foodvalley Business Driven Campus voor food en innovatie

Foodvalley Business Driven Campus voor food en innovatie

Food Academy Nijkerk (FAN) is bezig met de uitwerking van Foodvalley Business Driven Campus in Nijkerk. Dit is een gezamenlijke faciliteit voor bedrijven en onderwijs waar food en innovatie centraal staat. Tijdens een ontwerpsessie op 28 oktober van 13:00 t/m 14:30 uur wordt het concept voor de Business Driven Campus verder vormgegeven in samenwerking...

Training VITAL allergenen web-based, English spoken

Training VITAL allergenen web-based, English spoken

Steeds meer afnemers vragen om een VITAL onderbouwing. Tijdens deze verdiepingscursus wordt het VITAL Program toegelicht. Aan de hand van opdrachten en (eigen) praktijkvoorbeelden worden berekeningen uitgevoerd met twee rekentools; de calculator van Allergenen Consultancy en VITAL Online.

Cursus allergenen management

Cursus allergenen management

Een praktijkgerichte cursus over alle aspecten van een goed allergenenmanagementsysteem. Met veel achtergrondinformatie en voorbeelden. Naast wetgeving en etikettering komen de vijf basispijlers van allergenenbeheer aan bod. Bovendien wordt VITAL toegelicht (kort), het certificatieschema SimplyOK en allergenen analyse.

SimplyOK Allergen Management Symposion

SimplyOK Allergen Management Symposion

12 november 2021 vindt het eerste SimplyOK Allergen Management Symposion plaats. Het evenement is bedoeld voor de voedingsmiddelenindustrie, Retail en certificatie-instellingen. Tijdens het online evenement word je volledig op de hoogte gebracht van de laatste internationale ontwikkelingen op het gebied van allergenenmanagement.

Opfristraining VITAL allergenen web-based

Opfristraining VITAL allergenen web-based

Tijdens deze training worden kort de wijzigingen van VITAL toegelicht en de theorie weer opgefrist. Ook welke informatie nodig is om de rekentool op de juiste wijze in te vullen komt aan bod.

Cursus Levensmiddelenchemie

Cursus Levensmiddelenchemie

Iedereen weet dat koolhydraten, eiwitten en vetten belangrijke voedingsstoffen zijn. Maar wie kent de chemische en fysische eigenschappen van deze stoffen?

Seminar Robotica in agrifood business

Seminar Robotica in agrifood business

Op 16 november organiseert Wageningen Academy, in samenwerking met AgroFoodRobotics, een seminar voor professionals die als ontwikkelaar of eindgebruiker betrokken zijn bij de automatisering van teelt, verwerking of logistiek, in zowel land- en tuinbouw als in de levensmiddelenindustrie.

EVMI
EVMI

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 49,99 ex. btw

Profiteer nu
Editie 4 2021
Editie 4 2021

Met het thema Ingrediënten kun je alle kanten op. En dat maakt EVMI 4, die je hier online kunt lezen, een extra kleurrijke editie.

EVMI 4 online
Hygiënespecial 2021
Hygiënespecial 2021

De Hygiënespecial 2021 is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees meer
Evenementen

Packaging Innovations 2021

17 november 2021 - 18 november 2021

Lees meer

Food Technology 2021

1 december 2021 - 2 december 2021

Lees meer

Horecava 2022

10 januari 2022 - 13 januari 2022

Lees meer
EVMI Nieuwsbrief

Ontvang de gratis digitale nieuwsbrief van EVMI iedere dinsdag en donderdag en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie.

Inschrijven
Evmi op Social

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea