Evenementen

Training VITAL allergenen klassikaal

Tijdens de verdiepingscursus VITAL allergenen wordt het VITAL Program toegelicht. Aan de hand van opdrachten en (eigen) praktijkvoorbeelden worden berekeningen uitgevoerd met twee rekentools: de calculator van Allergenen Consultancy en VITAL Online.

ESPERA Live machine demo

ESPERA Live machine demo

Espera blijft “one step ahead” met haar online webinars en webclasses. Deze zijn erg goed bezocht. Daarom nu een nieuw event: ESPERA’s online, LIVE MACHINE DEMO op 18 en 19 mei 2021.

Food Inspiration Session: De dilemma’s van duurzaam eten

Food Inspiration Session: De dilemma’s van duurzaam eten

Op donderdag 20 mei vindt de tweede Food Inspiration Session plaats. Tijdens deze online bijeenkomst, georganiseerd door Nutrimedia en Fix13, spreken verschillende experts over de dilemma's van duurzaam eten.

Cursus allergenen management

De training allergenen management is een praktijkgerichte cursus over alle aspecten van een goed allergenenmanagementsysteem, met veel achtergrondinformatie en voorbeelden.

Congres: Vet en metabole gezondheid

Congres: Vet en metabole gezondheid

Als sinds 2010 organiseren NVVL, DCN, de Nederlandse Academie van Voedingswetenschappen, de NVD en Alliantie Voeding in de Zorg het congres Vet en metabole gezondheid.

Opfristraining VITAL allergenen web-based

Tijdens de opfristraining VITAL allergenen web-based worden kort de wijzigingen van VITAL toegelicht en de theorie weer opgefrist. Ook welke informatie nodig is om de rekentool op de juiste wijze in te vullen komt aan bod.

Workshop Zout- en suikerverlaging

Workshop Zout- en suikerverlaging

In deze workshop: effecten van zout en suiker op gezondheid, vervangers voor zout en suiker, effecten van zout- en suikervervanger op de kwaliteit, gevolgen van verlagen of verwijderen in een product.

Training VITAL allergenen web-based

Tijdens de verdiepingscursus VITAL allergenen wordt het VITAL Program toegelicht. Aan de hand van opdrachten en (eigen) praktijkvoorbeelden worden berekeningen uitgevoerd met twee rekentools: de calculator van Allergenen Consultancy en VITAL Online.

Cursus Vleestechnologie

Cursus Vleestechnologie

Gezond, nieuw en duurzaam, dat is wat de hedendaagse consument wil. Maar wie wil innoveren, moet wél inzicht hebben in zowel de markt als product- en procesmatige aspecten van vlees. In de cursus Vleestechnologie komen tevens onderwerpen als vleesvervangers en alternatieve eiwitbronnen aan bod. Dit is een cursus vleesverwerking in de breedste zin van...

Cursus Levensmiddelenmicrobiologie

Cursus Levensmiddelenmicrobiologie

Micro-organismen: weldoeners en tegelijkertijd boosdoeners. Micro-organismen zijn nuttig bij de productie en houdbaarheid van voedsel, maar zorgen ook voor bederf. Kennis over micro-organismen is een waardevol hulpmiddel bij het verantwoord omgaan met voedingsmiddelen. In deze cursus leer je er alles over!

EVMI
EVMI

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 49,99 ex. btw

Profiteer nu
Editie 3 2021
Editie 3 2021

In EVMI 3 draait alles om voedselveiligheid. Binnenkort valt het kersverse magazine op de mat. Deze week komen de eerste artikelen alvast online!

EVMI 3 online
Verpakkingsspecial 2020
Verpakkingsspecial 2020

De EVMI Verpakkingsspecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees meer
Evenementen

Dutch Poultry Expo

8 september 2021 - 9 september 2021

Lees meer

Empack 2021

8 september 2021 - 9 september 2021

Lees meer

Gastvrij Rotterdam

20 september 2021 - 22 september 2021

Lees meer
EVMI Nieuwsbrief

Ontvang de gratis digitale nieuwsbrief van EVMI iedere dinsdag en donderdag en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie.

Inschrijven
Evmi op Social

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea