Evenementen
Ketenkennisdialoog ‘De smaken van duurzamer varkensvlees’

Ketenkennisdialoog ‘De smaken van duurzamer varkensvlees’

Het Marktprogramma Verduurzaming Dierlijke Producten (VDP) organiseert op 1 februari de ketenkennisdialoog ‘De smaken van duurzamer varkensvlees’.

Webinar Upcycling to the consumer

Het ‘upcyclen’ van rest- en zijstromen van landbouw- en voedselproductie, is een van de meest effectieve technologische oplossingen om voldoende en verantwoord voedsel te produceren voor een groeiende wereldbevolking. Er zijn al veel technologische innovaties in ontwikkeling om deze zijstromen te benutten voor voedingsingrediënten en -producten, maar een van de grootste uitdagingen is om deze producten naar de consument te brengen en nieuwe circulaire ketens te creëren.

Meat Attraction Madrid

Meat Attraction Madrid

6 t/m 8 maart wordt in Madrid Meat Attraction 2023 georganiseerd door IFEMA en ANICE.

Veggie Challenge Live 2023 – nieuw food & lifestyle event

Veggie Challenge Live 2023 – nieuw food & lifestyle event

Veggie Challenge live is een gloednieuw food-en lifestyle-event van ProVeg Nederland. Het event richt zich op mensen die zich oriënteren op een gezonde en duurzame leefstijl. Veggie Challenge live vindt plaats op vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april 2023 in de Werkspoorkathedraal in Utrecht.

Empack en Packaging Innovations 2023

Empack en Packaging Innovations 2023

Packaging Innovations vindt in 2023 gelijktijdig plaats met Empack. Op 5 en 6 april vinden beide verpakkingsbeurzen plaats in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch.

ISM 2023

ISM is de jaarlijkse internationale vakbeurs voor chocolade en zoetwaren. De editie van 2023 vindt plaats van 23 tot 25 april in Keulen.

Iba 2023

Iba 2023

IBA organiseert eens in de drie jaar een vakbeurs voor bakkerijen waar nieuwe innovaties en ideeën worden geïntroduceerd. Dit jaar vind het evenement, na een online editie in 2021, weer fysiek plaats van 22 oktober tot 26 oktober in de Fairground München.  

Fi Europe 2023

Fi Europe 2023

De Fi Europe, een vakbeurs voor voedings- en drankingrediënten. De volgende editie van Fi Europe zal plaatsvinden van 28 tot 30 november 2023 in Messe Frankfurt, germany en online van 20 tot 30 november 2023.

Intergastra 2024

Van zaterdag 3 tot woensdag 7 februari 2024 vindt Intergastra plaats in Stuttgart. Deze Duitse vakbeurs voor de horeca en gastronomie biedt veel inspiratie, nieuwe producten en de laatste trends op het gebied van gastronomie.

IFFA 2025

IFFA 2025

Van 3 tot en met 8 mei 2025 organiseert Messe Frankfurt IFFA 2025. Op deze internationale vakbeurs voor de vleesindustrie komen iedere drie jaar industrie, handel en slagers bijeen in Frankfurt.

EVMI
EVMI

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 49,99 ex. btw

Profiteer nu
Editie 7 2022
Editie 7 2022

In EVMI 7 staat het thema eiwittransitie centraal. Met onder meer: interview met Danielle Mol over plantaardig, de NutriScore over vleesvervangers en elekrificatie in de chipsfabriek. Lees de editie hier!

EVMI 7 online
Hygiënespecial
Hygiënespecial

De Hygiënespecial is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees meer
EVMI Nieuwsbrief

Ontvang de gratis digitale nieuwsbrief van EVMI iedere dinsdag en donderdag en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie.

Inschrijven
Evmi op Social

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea