Evenementen
Cursus Vleestechnologie

Cursus Vleestechnologie

Gezond, nieuw en duurzaam, dat is wat de hedendaagse consument wil. Maar wie wil innoveren, moet wél inzicht hebben in zowel de markt als product- en procesmatige aspecten van vlees. In de cursus Vleestechnologie komen tevens onderwerpen als vleesvervangers en alternatieve eiwitbronnen aan bod. Dit is een cursus vleesverwerking in de breedste zin van...

Cursus Levensmiddelenmicrobiologie

Cursus Levensmiddelenmicrobiologie

Micro-organismen: weldoeners en tegelijkertijd boosdoeners. Micro-organismen zijn nuttig bij de productie en houdbaarheid van voedsel, maar zorgen ook voor bederf. Kennis over micro-organismen is een waardevol hulpmiddel bij het verantwoord omgaan met voedingsmiddelen. In deze cursus leer je er alles over!

Cursus Food & Business Marketing

Cursus Food & Business Marketing

De cursus Food & Business Marketing biedt een stoomcursus marketing in de voedingsmiddelenindustrie!

Cursus Bakkerijtechnologie

Cursus Bakkerijtechnologie

Een goede bakker weet niet alleen hoe je een lekker brood maakt, maar ook waarom een bepaalde combinatie van ingrediënten en handelingen tot een smakelijk resultaat leidt.

Cursus Zuiveltechnologie

Cursus Zuiveltechnologie

De consument verwacht niet anders: zuivelproducten zijn veilig, houdbaar en natuurlijk lekker. Maar er komt wel wat kijken bij de bereiding van zuivel, want bederf ligt altijd op de loer.

Dutch Poultry Expo

De tweede editie van Dutch Poultry Expo is verplaatst naar 9 en 10 juni vanwege het coronavirus. Op beide dagen is het nationale vakevent voor de pluimveehouderij geopend van 14.00 tot 22.00 uur. Voor meer informatie: www.dutchpoultryexpo.nl.

Empack 2021

Empack 2021

De eerstvolgende editie van Empack vindt plaats op 8 en 9 september 2021 in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. De beursvloer telt jaarlijks meer dan 300 exposanten, die bezocht worden door circa 9.000 professionals uit binnen- en buitenland.

Foodcamp op Zonnegoed

Foodcamp op Zonnegoed

Op 18 September 2021 organiseert Caring Farmers de Food Camp op Zonnegoed. Bezoek het eerste akkerbouwbedrijf van Nederland met het biocyclic vegan keurmerk voor veganistische groententeelt.

Gastvrij Rotterdam

Gastvrij Rotterdam

Gastvrij Rotterdam is dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals en heeft zich tijdens vorige edities bewezen als hoogstaand gastronomisch platform voor de horecabranche. Het toonaangevende gastronomische platform voor de professionele horeca biedt bezoekers een overzichtelijk beeld van de laatste trends en ontwikkelingen in de sector en...

Training VITAL allergenen klassikaal

Tijdens de verdiepingscursus VITAL allergenen wordt het VITAL Program toegelicht. Aan de hand van opdrachten en (eigen) praktijkvoorbeelden worden berekeningen uitgevoerd met twee rekentools: de calculator van Allergenen Consultancy en VITAL Online.

EVMI
EVMI

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 49,99 ex. btw

Profiteer nu
Editie 4 2021
Editie 4 2021

Met het thema Ingrediënten kun je alle kanten op. En dat maakt EVMI 4, die je hier online kunt lezen, een extra kleurrijke editie.

EVMI 4 online
Hygiënespecial 2021
Hygiënespecial 2021

De Hygiënespecial 2021 is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees meer
Evenementen

Sirha 2021

23 september 2021 - 27 september 2021

Lees meer

Training VITAL allergenen web-based

12 oktober 2021

Lees meer

iba 2021

24 oktober 2021 - 28 oktober 2021

Lees meer
EVMI Nieuwsbrief

Ontvang de gratis digitale nieuwsbrief van EVMI iedere dinsdag en donderdag en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie.

Inschrijven
Evmi op Social

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea