Evenementen

Training VITAL risicobeoordeling allergenen Eindhoven Airport

Steeds meer afnemers vragen om een VITAL onderbouwing. Tijdens deze verdiepingscursus wordt het VITAL Program toegelicht. Aan de hand van opdrachten en (eigen) praktijkvoorbeelden worden berekeningen uitgevoerd met twee rekentools; de calculator van Allergenen Consultancy en VITAL Online. Let op: ENGELSTALIGE TRAINING

Vakbeurzen Maintenance en Worksafe

In 2020 vinden voor het eerst in Nederland de vakbeurzen Maintenance en Worksafe onder één dak plaats: 21, 22 en 23 april 2020 in Evenementenhal Gorinchem. Deze ‘unieke’ beurscombinatie zorgt ervoor dat zowel het onderhoud als de veiligheid binnen diverse industriële sectoren centraal staan. Naast een goedgevulde beursvloer is er ook een conferentieprogramma, daarvan is nu de thematiek bekend gemaakt: Assets, Veiligheid en Human Factor. Voor meer informatie: www.maintenance-gorinchem.com en www.worksafe.nl.

Cursus Kwaliteit in Bedrijf

Kwaliteitscontroles zijn noodzakelijk om de voedselveiligheid en kwaliteit van ons voedsel te garanderen. Maar hoe doe je dat? Hoe kun je de kwaliteit meten én verbeteren? Je leert in de cursus welke controles wanneer op welke producten moeten worden toegepast. Daarnaast ontdek je hoe de kwaliteit van tussen- en eindproducten verbeterd kan worden, en hoe je effectief een kwaliteitszorgsysteem opzet. De cursus bestaat uit 8 cursusavonden.

HAS cursus: kwaliteit in bedrijf

Kwaliteitscontroles zijn noodzakelijk om de voedselveiligheid en kwaliteit van ons voedsel te garanderen. Maar hoe doe je dat? Hoe kun je de kwaliteit meten én verbeteren? De onderwerpen bij deze cursus: controles, de kwaliteit van tussen –en eindproducten, opzet van een kwaliteitszorgsysteem, HACCP. De cursus bestaat uit 8 cursusavonden.    Deze cursus is geschikt voor iedereen betrokken bij, dan wel verantwoordelijk voor voedsel(bereiding) in de dagelijkse praktijk.

Training VITAL risicobeoordeling allergenen Geertruidenberg

Steeds meer afnemers vragen om een VITAL onderbouwing. Tijdens deze verdiepingscursus wordt het VITAL Program toegelicht. Aan de hand van opdrachten en (eigen) praktijkvoorbeelden worden berekeningen uitgevoerd met twee rekentools; de calculator van Allergenen Consultancy en VITAL Online.

Cursus allergenen management Beveren, België

Een praktijkgerichte cursus over alle aspecten van een goed allergenenmanagementsysteem. Met veel achtergrondinformatie en voorbeelden. Naast wetgeving en etikettering komen de vijf basispijlers van allergenenbeheer aan bod. Bovendien wordt VITAL toegelicht (kort), het certificatieschema SimplyOK en allergenen analyse.

Dutch Poultry Expo

De tweede editie van Dutch Poultry Expo is verplaatst naar 9 en 10 juni vanwege het coronavirus. Op beide dagen is het nationale vakevent voor de pluimveehouderij geopend van 14.00 tot 22.00 uur. Voor meer informatie: www.dutchpoultryexpo.nl.

Expo GastroPan 2020

Expo GastroPan 2020 is een internationale tentoonstelling van oplossingen en technologie in de bakkerij-, banket-, zoetwaren-, ijs-, koffie-, horeca- en voedingsindustrie in Zuidoost-Europa.

Empack 2020

Empack 2020

Empack is als verpakkingsvakbeurs uitgegroeid tot de grootste van de Benelux en vindt op 31 maart, 1 & 2 april 2020 plaats in Jaarbeurs Utrecht. De verpakkingsindustrie staat volop in bloei, daarom bezoeken de 9.000 professionals Empack graag om de laatste ontwikkelingen op het gebied van verpakkingstechnologie te ontdekken.

AgriFoodInnovation Event

De 4e editie van het AgriFood Innovation Event is een gericht bedrijfs-, technologie- en onderzoeksplatform, uniek in het samenbrengen van Europese en wereldwijde bedrijven uit de gehele supply chain van agrifood (van boer tot eindgebruiker, met klanten, producenten, retailers en onderzoekers). De locatie, Brightlands Campus Greenport Venlo, bevindt zich in een regio waar de agrofoodsector een van de meest productieve, duurzame en winstgevende ter wereld is; waar voedselinnovatie in het DNA van de ondernemers zit.

EVMI Nieuwsbrief

Ontvang de gratis digitale nieuwsbrief van EVMI iedere dinsdag en donderdag en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de voedingsmiddelenindustrie.

Inschrijven
EVMI
EVMI

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 49,99 ex. BTW 

Profiteer nu
Editie 8 - 2019

In EVMI 1 2020 lees je wat o.a. smart industry en kunstmatige intelligentie kunnen betekenen in het productieproces. Ook nemen we een kijkje in het nieuwe R&D-centrum van Unilever, midden op de universiteitscampus in Wageningen.

Bekijk de inhoud
Evenementen

Foodvakdag

29 juni 2020

Lees meer

More than Drinks Inspiration!

6 september 2020 - 7 september 2020

Lees meer
Evmi op Social

Social Logo Linkedin Alea

Social Logo Twitter Alea