'Een bedrijfscultuur kun je niet van bovenaf bepalen'

tonys-chocolonely-kantoor

Tony’s Chocolonely heeft dit jaar een tweede plaats veroverd in de strijd om de titel ‘beste werkplek van Nederland’. Wat heb je nodig om zo’n werkplek te worden? ‘Alle medewerkers leven de kernwaarden van Tony’s.’ Kernwaarden van Tony’s Chocolonely zijn ondernemend, kritisch, eigenzinnig en om blij ...
Lees ook
Proceslijn in de winkel bij Tony's Chocolonely

Proceslijn in de winkel bij Tony's Chocolonely

‘Waarom zouden mensen naar onze winkel komen? Albert Heijn verkoopt ons product immers ook,’ vroegen ze zich af bij Tony’s Chocolonely. Hun antwoord: een minifabriek waar klanten hun gepersonaliseerde reep van de proceslijn af zien rollen. Waar ze die bijzondere winkelfabriek wilden gaan maken? Waarom niet gewoon een monumentaal pand,...

Tony’s Chocolonely bouwt Willy Wonka-achtige chocoladefabriek

Tony’s Chocolonely bouwt Willy Wonka-achtige chocoladefabriek

Het idealistische chocolademerk Tony’s Chocolonely is van plan een eigen chocoladefabriek te bouwen met ruimte voor bezoekers én een eigen pretpark op het terrein. Dat maakte het bedrijf gisteren bekend. De nieuwe fabriek komt in het monumentale pakhuis De Vrede in Zaandam Nu worden de repen van Tony’s Chocolonely nog gemaakt in...

Kennis en vaardigheden belangrijkst bij werving technisch personeel

Kennis en vaardigheden belangrijkst bij werving technisch personeel

Technische kennis en vaardigheden wegen bij het werven van technisch personeel voor ruim een kwart van de organisaties het zwaarst mee (26 procent). Dit blijkt uit de ROVC TechBarometer, een onderzoek uitgevoerd door ROVC, partner in trainingen en opleidingen voor technisch Nederland. Voor de ROVC TechBarometer gaven 969 respondenten uit de techniek...