INTRAFOOD:21

Intrafood:21

Bron van informatie en inspiratie voor al wie betrokken is bij de creatie en productie van food & beverage.

Professionals uit de voedingsindustrie die betrokken zijn bij de creatie en productie van food & beverage zijn continu op zoek naar ingrediënten voor hun R&D en productontwikkeling. Sinds 2007 brengt INTRAFOOD deze professionals in contact met de meest vooraanstaande toeleveranciers uit de branche en dit in de ruimste zin van het woord: van grondstoffen, ingrediënten, hulpstoffen, additieven en halffabrikaten tot aanverwante diensten zoals know-how, technologie, loonwerk, laboratoria, consulting en onderzoekscentra. INTRAFOOD is zo uitgegroeid tot dé ontmoetingsplaats voor alle voedingsindustrie-verantwoordelijken binnen de Benelux & Noord-Frankrijk.

Meer dan 100 kwalitatieve en dynamische leveranciers

Ingrediënten – als bepalende bouwstenen van het productieproces – spelen de hoofdrol. Fabrikanten van food & beverage, cateringbedrijven en hoofdkantoren van de grootdistributie kunnen met hun specifieke vragen terecht bij meer dan 100 kwalitatieve en dynamische toeleveranciers.

Ze vinden er naast ingrediënten ook creatieve en innovatieve oplossingen voor de samenstelling van nieuwe of bestaande producten. Dankzij de relatieve kleinschaligheid van het geheel biedt INTRAFOOD:21 de bezoeker de gelegenheid om diepgaande gesprekken te voeren en uitgebreid op de materie in te gaan.

De actuele exposantenlijst vindt u op www.intrafood.be.

Inspirerend en leerrijk seminarieprogramma

Aan INTRAFOOD:21 wordt opnieuw een boeiend seminarieprogramma gekoppeld. Het programma wordt onder leiding van Prof. dr. ir. Koen Dewettinck van Universiteit Gent en door de stuurgroep van INTRAFOOD:21 samengesteld.

Het volledig seminarieprogramma is vanaf juli te consulteren op www.intrafood.be.

3 in 1 Platform voor de voedingsindustrie

Mis deze unieke combinatie van een gespecialiseerde, goed gefocuste beurs & leerrijke seminars niet: er wacht u op INTRAFOOD:21 een bijzonder interessante en aangename  dag / tweedaagse in een overzichtelijk en sfeervol kader. De vakbeurs, seminars en networking met doorlopend FREE CATERING is gratis toegankelijk mits registratie vooraf via de website.

Contact

KORTRIJK XPO - INTRAFOOD:21
Doorniksesteenweg 216
8500 Kortrijk (BE)

T: +32 (0)56 24 11 11

E: intrafood@kortrijkxpo.com

W: www.intrafood.be

Lees ook
Tussenstand makeover pand MULTIVAC voor duurzame toekomst

Tussenstand makeover pand MULTIVAC voor duurzame toekomst

Klantcontact, productbeleving en modern werken staan centraal bij de metamorfose van het hoofdkantoor van MULTIVAC. De makeover van het bestaande pand bestaat uit een aantal belangrijke stappen, legt Tim Hage uit: “De showroom, waar we graag onze relaties ontvangen om hen onze vele (machine)mogelijkheden te laten zien, bleek in de praktijk te klein...

KTBA bestaat 25 jaar, tijd voor een nieuwe jas

KTBA bestaat 25 jaar, tijd voor een nieuwe jas

Door het 25-jarig bestaan is het tijd voor een nieuwe huisstijl. KTBA faciliteert met Expert Services (Consultancy, Labelling, Auditing, Training en Online Solutions) de gehele keten in de voedingsindustrie. Bij deze high-end Expert Services past een nieuwe huisstijl, geheel in lijn met Mérieux NutriSciences.

Franse tuinders kiezen FreshSAFE innovatie van MULTIVAC

Franse tuinders kiezen FreshSAFE innovatie van MULTIVAC

Tuinders uit Bretagne zochten voor hun witte bonen: “Cocos de Paimpol” een betrouwbaar verpakkingsconcept. Het is een halfdroog product, dat na de oogst extreem snel verandert, maar wel lekker vers, smakelijk en lang houdbaar moest blijven. Het innovatieve FreshSAFE verpakkingsconcept van MULTIVAC was de oplossing voor deze delicate natuurlijke producten.