"We leven in een laagje poep"

koe-stal-stock

Ons voedsel is veiliger dan ooit. Geeft dit garanties voor de toekomst? Helaas niet. Trends zoals veelvuldig reizen, voedselimport, de consumptie van rauw voedsel zorgen voor toenemende voedselveiligheidsrisico’s. Ook de dynamiek tussen mens en dier is een factor om goed in de gaten te houden, vindt Merel Langelaar. Bacterieresistentie ligt i...
Lees ook
Minister Schouten beslist voor zomer over mobiele slachthuizen

Minister Schouten beslist voor zomer over mobiele slachthuizen

Eind 2018 startte er een pilot met mobiele slachthuizen, ook wel Mobiele Dodings Unit genoemd. Dieren die niet getransporteerd kunnen worden, maar wel slachtwaardig zijn kunnen in deze unit gedood worden. De verdere verwerking vindt plaats in het slachthuis. Minister Carola Schouten heeft de kamer laten weten dat zij voor de zomer een sluit wil nemen...

Tips voor hygiënisch werken in de coronacrisis

Tips voor hygiënisch werken in de coronacrisis

Harry van Etten van SVVW en Alfons van Leeuwen van FoodBase hebben de handen ineen geslagen om ondernemers binnen de voedingsindustrie te helpen bij hygiënevraagstukken rondom corona. Want hygiënisch werken is juist nu van allerhoogste prioriteit. Ondanks de hectiek willen we je graag helpen met de onderstaande tips. Voor je eigen veiligheid en die...

Vakwerk in RVS

Vakwerk in RVS

Bij Bosgraaf Food & Hygiënetechniek kunt u terecht voor uw RVS bedrijfsinrichting die bijdraagt aan een hygiënische, veilige en ergonomische werkomgeving. Wij stellen hoge eisen aan onze producten en zodoende zijn wij op brede wijze actief in de voedingsmiddelenindustrie, laboratoria en cleanrooms. RVS is op vele wijzen toepasbaar in uw bedrijfsinrichting.