Whitepaper BRCGS 9 Food Safety

Normec bedrijfsinformatie 19-9-22

De nieuwe BRC Global Standard Food Safety versie 9 is op 1 augustus 2022 gepubliceerd. Audits volgens deze versie 9 vinden plaats vanaf 1 februari 2023. De belangrijkste wijzigingen ten opzichte van versie 8 en de nieuwe toegevoegde eisen hebben onze experts van Normec Foodcare voor je in kaart gebracht in een whitepaper. Ook geven we je nog extra tips. Je kunt de whitepaper hier gratis downloaden.

Lees ook
Ethyleenoxide, what’s next?

Ethyleenoxide, what’s next?

Ethyleenoxide is een veelbesproken onderwerp. Levensmiddelenbedrijven zijn verantwoordelijk voor de voedselveiligheid van hun producten. Duik met Normec Foodcare in de wereld van ethyleenoxide met als doel ervan te leren en klaar te zijn voor toekomstige problemen.

Dubbele lezing Normec op Food Technology 2021

Dubbele lezing Normec op Food Technology 2021

Niet één, maar twee keer betreden experts van Normec het podium tijdens Food Technology in de Brabanthallen. Op 1 december spreekt CEO van Normec QA België Kathleen Malfroy over Food Safety Culture in je bedrijf. Op 2 december aandacht voor listeriabeheersing door Aldo Evers.

Minimaliseren van voedselverspilling

Minimaliseren van voedselverspilling

Voedselverspilling is een hardnekkig probleem voor iedere partij in de keten. In de whitepaper ‘Minimaliseren van voedselverspilling’ onderzoekt Normec Foodcare duurzaamheid en houdbaarheid in relatie tot voedselveiligheid en het spanningsveld daartussen. Ook belichten we mogelijkheden die bijdragen aan duurzaamheid door voedselverspilling te voorkomen.