Fanta introduceert Fanta Pineapple Lemon

16 februari 2016

Fanta introduceert de eerste Limited Edition Fanta Pineapple Lemon, gemaakt van ananas- en citroensap en gezoet met stevia. Het is de eerste van een wisselende serie fruitsmaken die komende seizoenen worden gelanceerd.

Fanta Pineapple Lemon is vanaf nu verkrijgbaar in 1,5 liter verpakking. "De frisse en vernieuwende combinatie van ananas en citroen past goed bij de lente en zomer. Rond september vervangt Fanta deze smaak door een nieuwe verrassende fruitsmaak", stelt het bedrijf.

Campagne

Het bedrijf start in april een nieuwe campagne waarin alle populaire smaken voorkomen en de Limited Edition Fanta de hoofdrol speelt. Deze campagne wordt ondersteund met onder meer tv-commercials, outdoor reclames, sampling en promotiemateriaal in de winkel.

“Fanta brengt vernieuwing in het frisdrankschap. Daarom introduceren we de komende seizoenen wisselende nieuwe fruitsmaken”, vertelt Marieke Liesting, Senior Brand Manager NL Fanta & Sprite. “Het nieuwe Fanta Limited Edition concept is ontwikkeld vanuit de behoefte van de consument om nieuwe smaken te ontdekken. We experimenteren daarom met verrassende combinaties van echt fruitsap en sprankelend water.”

Tijdens de campagne in april gaat Fanta consumenten naar hun favoriete smaak vragen. Dat moet inspiratie opleveren voor nieuw te ontwikkelen Fanta Limited Editions.

Lees ook: 

Altijd op de hoogte blijven?