Remia lanceert marinade in zak

16 augustus 2016

Remia introduceert Jack-in-a-bag’ en ‘Dalton-in-a-bag’, zakken met marinade voor vlees. Remia springt daarmee in op de barbecuehype.

De consument opent de zak met marinade, doet het vlees erin, sluit de zak en legt het vlees een half uurtje in de koelkast. Daarna kan het gemarineerde vlees de barbecue op. "Iedereen wil graag een ‘Grillmaster’ zijn, maar de meesten hebben geen zin in gedoe. Met deze oplossing ben je in een handomdraai toch de ster", zegt Marcos Garcia Moral, Marketing Manager Retail van Remia.

American BBQ Sauces

De marinades zijn onderdeel van The American BBQ Sauces, die eerder werden gelanceerd. Recentelijk bracht Remia al drie Real American Marinades in een glazen fles op de markt. "Maar de nieuwe ‘Jack-in-a-bag’ (smokey) en ‘Dalton-in-a-bag’ (zoete smokey met honing) maken bbq’en ultragemakkelijk", stelt Remia. "De ‘Jack’ is bijvoorbeeld prima geschikt voor een T-bone steak, terwijl de ‘Dalton’ het volgens de makers erg goed doet bij kip, bijvoorbeeld drumsticks."

De ‘Jack-in-a-bag’ en ‘Dalton-in-a-bag’ zijn exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn.

Lees ook:

Altijd op de hoogte blijven?