25-jarig jubileum Joan Hanegraaf bij Oerlemans Packaging

Oerlemans Packaging

Het is alweer 25 jaar geleden dat Joan Hanegraaf in dienst trad van Oerlemans Plastics. Daarvoor was hij ruim zeven jaar werkzaam voor Oerlemans Agro. Ook is het tien jaar geleden dat hij samen met zijn vrouw Rita een Management Buy Out deed.

De onderneming is in die 25 jaar flink gegroeid. Vooral na de Management Buy Out is het bedrijf gaan accelereren. Sinds 2007 is de omzet bijna verdrievoudigd. De ingrediënten voor de groei zijn betrouwbaarheid, kwaliteit, innovatie, continu investeren in de laatste technologie, verduurzamen van zowel productie als product, maar vooral het boeien en binden van goede en gemotiveerde medewerkers.

Oerlemans Packaging

Oerlemans Packaging is uitgegroeid tot een onderneming met zes productiebedrijven op zeven locaties in Nederland. Oerlemans Packaging bestaat uit :

  • Oerlemans Plastics B.V. in Genderen en Giessen
  • Perfon B.V. in Goor
  • Plasthill B.V. in Hillegom
  • O.P.I. B.V. in Oosterwolde
  • Fardem Packaging B.V. in Edam
  • Flexpak B.V. in Geldermalsen

Oerlemans Packaging biedt werk aan bijna 600 gemotiveerde medewerkers. De bedrijven produceren vele innovatieve producten die wereldwijd geleverd worden aan langdurige relaties in de verpakkingsindustrie, retail en tuinbouw. De zes bedrijven vormen samen één solide onderneming.

Altijd op de hoogte blijven? 

Neem een abonnement
  
Lees ook
Dit is er op 5 & 6 april te doen op Empack

Dit is er op 5 & 6 april te doen op Empack

Het verpakkingsevent Empack en Packaging Innovations komt steeds dichterbij. Op 5 en 6 april vindt de beurs plaats in Brabanthallen in Den Bosch. Dit zijn de activiteiten op de beursvloer.

Empack en Packaging Innovations maken volledig programma bekend

Empack en Packaging Innovations maken volledig programma bekend

Beursorganisator Easyfairs heeft het volledige programma bekend gemaakt voor het verpakkingsevent Empack en Packaging Innovations op 5 en 6 april in Brabanthallen in Den Bosch. Er zijn meer dan 30 sessies bij te wonen: van de psychologie van verpakkingen tot de oplossingen voor verpakkingen op logistiek gebied. Daarnaast worden beide ochtenden afgetrapt...

Tetra Pak start nieuw onderzoek naar duurzame voedselverpakkingen

Tetra Pak start nieuw onderzoek naar duurzame voedselverpakkingen

Tetra Pak is in samenwerking met stralingslaboratorium MAX IV begonnen met onderzoek gericht op het bevorderen van de duurzaamheid van voedselverpakkingen op basis van vezels. Het onderzoek heeft als doel om nieuwe inzichten te verkrijgen in de nanostructuur van vezelmaterialen. De eerste toepassing is gericht op het optimaliseren van de samenstelling...