25-jarig jubileum Joan Hanegraaf bij Oerlemans Packaging

Oerlemans Packaging

Het is alweer 25 jaar geleden dat Joan Hanegraaf in dienst trad van Oerlemans Plastics. Daarvoor was hij ruim zeven jaar werkzaam voor Oerlemans Agro. Ook is het tien jaar geleden dat hij samen met zijn vrouw Rita een Management Buy Out deed.

De onderneming is in die 25 jaar flink gegroeid. Vooral na de Management Buy Out is het bedrijf gaan accelereren. Sinds 2007 is de omzet bijna verdrievoudigd. De ingrediënten voor de groei zijn betrouwbaarheid, kwaliteit, innovatie, continu investeren in de laatste technologie, verduurzamen van zowel productie als product, maar vooral het boeien en binden van goede en gemotiveerde medewerkers.

Oerlemans Packaging

Oerlemans Packaging is uitgegroeid tot een onderneming met zes productiebedrijven op zeven locaties in Nederland. Oerlemans Packaging bestaat uit :

  • Oerlemans Plastics B.V. in Genderen en Giessen
  • Perfon B.V. in Goor
  • Plasthill B.V. in Hillegom
  • O.P.I. B.V. in Oosterwolde
  • Fardem Packaging B.V. in Edam
  • Flexpak B.V. in Geldermalsen

Oerlemans Packaging biedt werk aan bijna 600 gemotiveerde medewerkers. De bedrijven produceren vele innovatieve producten die wereldwijd geleverd worden aan langdurige relaties in de verpakkingsindustrie, retail en tuinbouw. De zes bedrijven vormen samen één solide onderneming.

Lees ook
Programma Empack Reconnect bekend

Programma Empack Reconnect bekend

Deze week, donderdag 17 september, vindt Empack Reconnect plaats. Organisator Easyfairs maakt vandaag het kennisprogramma bekend. Het programma bestaat uit interactieve sessies die op elkaar aansluiten, maar tegelijkertijd bezoekers ook de ruimte biedt om actief vragen te stellen, innovaties te bekijken en direct in contact te komen met deelnemende...

Folie dat echt vers houdt

Folie dat echt vers houdt

Vershoudfolie doet niet altijd wat het moet doen. Het is niet doorlaatbaar voor gassen, dus houdt het de beschermende atmosfeer waaronder groente en fruit worden verpakt binnen de verpakking. Door het ‘ademen’ van deze versproducten verandert de samenstelling van die atmosfeer, wat de houdbaarheid van het verpakte product niet ten goede...

Europese organisatie zet stappen met digitaal watermerk op verpakkingen

Europese organisatie zet stappen met digitaal watermerk op verpakkingen

AIM, een organisatie van 85 Europese merkeneigenaren, begint een project op semi-industriële schaal op het gebied van digitale watermerken. Het gaat testen of de techniek inderdaad helpt bij het sorteren van verpakkingen. Dit moet leiden tot recyclaat van hogere kwaliteit.