Jumbo waarschuwt voor twee Jamie Oliver-producten

Jamie Oliver

Jumbo haalt per direct Jamie Oliver Pesto Kabeljauw Filet en Jamie Oliver Pesto Wokmix uit de schappen. De pesto in deze twee Jamie Oliver-producten bevat melk, terwijl dit per abuis niet in de ingrediëntendeclaratie is opgenomen.

Het betreft de volgende producten:

Jamie Oliver Pesto Kabeljauw Filet

  • Inhoud: 210 gram
  • EAN-code: 8718452189137
  • Alle houdbaarheidsdata

Jamie Oliver Wokmix Pesto

  • Inhoud: 180 gram
  • EAN-code: 8718452224494
  • Alle houdbaarheidsdata

Met de producten zelf is niets mis. Het betreft enkel de ingrediëntendeclaratie, die niet volledig is. Bij mensen met melkallergie of een lactose-intolerantie kan de consumptie van deze producten mogelijk leiden tot klachten. Mensen die geen melkallergie hebben, kunnen de producten gewoon consumeren.

Klanten die het product gekocht hebben, kunnen het terugbrengen naar de winkel. Zij krijgen hun geld terug. Een aankoopbon is niet nodig. Voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen met de klantenservice via 0800 - 0220 161 of Jumbo.com.

Lees ook
Plastic handgrepen multiverpakkingen frisdrank verdwijnen

Plastic handgrepen multiverpakkingen frisdrank verdwijnen

De plastic handgrepen van multiverpakkingen frisdrank en water in de supermarkt gaan verdwijnen. Albert Heijn, Jumbo, Coca-Cola in Nederland, en Vrumona hebben besloten om hier mee te stoppen.

Jumbo voert statiegeld in op plastic sapflessen

Jumbo voert statiegeld in op plastic sapflessen

Jumbo introduceert vrijwillig statiegeld op alle sap- en smoothiesflessen van het huismerk. Daarnaast worden ook de La Place sappen die verkrijgbaar zijn in Jumbo winkels en in de La Place restaurants voorzien van statiegeld. Dit najaar wil Jumbo de invoering van statiegeld op sapflessen volledig hebben gerealiseerd.

Vers van de pers | Circulaire sinaasappelschillen

Vers van de pers | Circulaire sinaasappelschillen

Pers je een verse jus in de supermarkt en gooi je bij je volgende bezoek een feeststol in je winkelmandje, dan bestaat de kans dat de sinaasappelschillen van het sapje uiteindelijk in die stol zijn beland.  Hoe dan? Sinds kort werkt orangeadeproducent Royal Steensma samen met sinaasappelschillenstart-up PeelPioneers. Dat scheelt jaarlijks 1 miljoen...